Mi legyen a focival, ha már ennyi helyen vannak fájdalmaim?
27 éves vagyok. 2 helyen focizok, egy csapatban a megye3 ban. És itt a helyi kispályás bajnokságban. Edzés egyik helyen sincsen.
Fáj az egyik térdem, a csípőm mindkét oldalt, a másik oldalt a combom. Annyi helyen és orvosnál voltam már.
A térdemet ha műtenék lehetne megcsinálni jóra.
A csípőmnek nem is tudták megmondani az orvosok mi baja, gyógytornásznál voltam, ő azt mondta gyengék a törzsizmaim és az lehet gond.
Illetve lábizmost is kéne erősíteni, de nincs időm már így felnőtten, és egyedül nincs az a motivációm, személyi edzőért pedig elvből nem fizetek, mivel a gyakorlatokhoz értek, csak motiválatlan vagyok.
Igazából az a baj, hogy ha abbahagynám is, csak az ilyen egymás közötti versenysportok érdekelnek, tehát a kondi nem, hogy na most én vagyok a nagyobb vagy te? Semmi értelme. A foci, kézi, kosár, ilyen sportok érdekelnek csak. Mondjuk ha jól tudom van már ilyen Esport, a fifában, csak akkor meg nagyon eltunyulnék...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!