Szeretitek az amerikai focit?
Figyelt kérdés
2010. júl. 14. 11:11
11/26 anonim válasza:
A labdarúgás mint a világ legnépszerűbb játéka nem a pénzről szól talán?.....
12/26 A kérdező kommentje:
De játék.A hogy az utolsó előtti válaszoló is mondta sosem 0-0,és nincs benne színészkedés.És azért van rajtuk a védőfelszerelés hogy ne törjön el a kezük lábuk mert nem európa focit játszanak hogy egymásnak mennek és mind kettő a földön fekszik 5 percig.És nem unalmas hogy két nagyon jó csapat a világ legjobbjai közt vannak és 90 percen keresztül rugdossák a labdát és mégis 0-0.És azok a fal emberek direkt nagydarabok mert ha egy 190cmes 110kg muksó szalad felé akkor valahogy meg kell állítani mert gondolkodás nélkül keresztülmegy rajtad.Minden sportnak van nagydrab játékosa.Pl: kosárlabda O'Nel,európai fociba is a védőknek nem hátrány hogy nagy darabok mert egy 170cm 66kg emberke nem sokat ér hátúl.Az amerikai fociba belekéne látni ahoz hogy normális választ tudj adni.
2010. júl. 14. 12:19
13/26 anonim válasza:
Mind két sport a pénzről is szól, de a labdarúgás szerintem sokkal kultúráltabb szerethetőbb sport.
14/26 anonim válasza:
A kérdésed mi is volt? Arra azt hiszem, bőven adhatok választ, miszerint: nem.
15/26 anonim válasza:
Nem szeretm, szerintem unalmas.
16/26 anonim válasza:
Én szeretem, de az állandó megállások miatt túl hosszúra nyúlik. Minden down között fél percek telnek el. Akkor élvezhetőbb a játék mikor nem élőbe megy és ezeket a leállásokat kivágják. Az viszon egyértelműen a javára írandó a focival szemben, hogy itt gyakorlatilag nincs színészkedés. Legfeljebb csak az elkapások elötti szituációknál szokott néha előfordúlni. Ha ez a mentalitás a fociban is átkerülne, az nagyon jó lenne.
18/26 anonim válasza:
Én imádom, sokkal jobb az európai focinál.
A labdarúgás azért a legnépszerűbb sport a világon, mert az emberek többségének túl bonyolult ez, meg se próbálják megérteni.
Tényleg bonyolult, de annyival izgalmasabb és nézhetőbb. + a technológia is sokkal fejlettebb: videóbírók stb. Már alig várom a szeptembert. Hajrá Patriots!
19/26 anonim válasza:
Néha belenézek,mert érdekes,hogy egy 120 kilós néger 9mp alatt fut 100-on.De nem köt le,és nem egyszer volt róla szó,hogy a Világ legegészség károsítóbb sportja.30 éves korukra mind rokkantak szinte.
A rögbi,vagy az Ausztrál foci számomra szórakoztatóbb,férfiasabb.
20/26 anonim válasza:
Mindenki szeretheti vagy nem, de azt el kell ismernie mindenkinek, hogy a színészkedés gyakorlatilag ismeretlen benne, míg az európai foci másról sem szól és egyre lejjebb süllyed. Emlékszünk még mikor a 2002-es(?) vb-n Roberto Carlos a törökök ellen megjátszotta, hogy fejberúgták a labdával szögletzászlónál? Úgy fetrengett ott, mintha leesett volna a feje, pedig semmi sem volt és kiállították a tötök játékost. Teljesen semleges néző voltam, de azóta rühellem a kis szemetet. Az amerikai fociban ilyen nem fordulhatna elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!