Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Örültök, hogy Spanyolok nyertek?

Örültök, hogy Spanyolok nyertek?

Figyelt kérdés
:D
2010. júl. 11. 23:45
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
21%
Igen simán egy jogtalan kiállítás miatt.Sz@r volt ez a VB.Kár hogy már ezt is megelehet venni mint a Bl-t..
2010. júl. 12. 11:05
 22/36 anonim válasza:
63%
Viva Espana!!! :D
2010. júl. 12. 11:52
 23/36 anonim ***** válasza:
37%
Ennyi erővel más csapatnál is volt birói bénázás. Pl.: a német-angol meccsen. A hollandok is kaptak gólt nem tudom már melyik ratyi csapattól talán Szlovákok vagy Szlovénák bánom is én! És az miért fáj, hogy a védekezésre épült a spanyolok taktikája? Másoknak támadásra, Hollandoknak tökönrugásokra és szabálytalanságokra, spanyoloknak védekezésre. Ennyi! Egy a lényeg, hogy megérdemelten nyertek a spanyolok. Ráadásul az EB-t is ők nyerték. Kell még több bizonyíték, hogy ki a jobb? :D
2010. júl. 12. 13:42
 24/36 anonim ***** válasza:
41%
német-angol meccs végeredményét nem befolyásolta az a gól. Angolok szarok voltak. tök mindegy, mert egy elvakult szurkolónak hiába magyarázza el az ember, hogy ha villa lepofoz vkit az bizony piros, ha torres szándékosan belerúg ellenfelébe szintén piros, portugálok ellen les gólos továbbjutás, azért szintén nem jár lap ha a helyzetbe kerülő ronaldot jól láthatóan két kézzel fellökik...nem ők voltak a legjobbak, inkább a legszerncsésebbek :D
2010. júl. 12. 13:48
 25/36 anonim ***** válasza:
33%
beakadt a lemez? Hogy van az hogy akik a spanyolok ellen vannak csak ezt tudják mondani? Máshol is volt hasonló szabálytalanság. Volt pár 11-es amit nem itéltek meg a spanyoloknak, holott jogosan járt volna nekik. A spanyolok akkor is jobbak. Ez van. Dolgozd fel!
2010. júl. 12. 13:51
 26/36 anonim válasza:
53%

ha az az állítólagos másik csapat jutott volna döntőbe érdemtelenül, akkor az lenne a téma okoska. Nekem nincs mit feldogozni, mert onnantól nem is szurkoltam senkinek, mikor láttam, hogy mennyire segítik a spanyolokat, hisz egyértelmü volt a végeredmény. amit nem adtak meg nekik 11-est, sz szintén nem befolyásolta a továbbjutást, ellentétben azzal amit elöttem említenek: 2 kiállítást is meg kellett volna, hogy kapjanak, les gólal nem is oly neház tovább jutni. és ne kelljen már felsorolni mindent:D

neked éne feldolgozni, hogy attól mert 1csapat döntőbe jut és nyer, nem feltételnül azért van ott,mert úgy játszott és minden független szurkoló megmondja,hogy nem ők voltak a legjobbak! Fogadd el mások véleményét és a tényt :D

2010. júl. 12. 13:57
 27/36 anonim ***** válasza:

A tizenegyest nem a tegnapi mecsre értettem és ha nem haragszol én se sorolok példákat. Az, hogy spanyolokat tolták előre a birók az hülyesség. Nem azért jutottak el idáig. És feldolgozni nincs mit, mert a veszteséget szokták és nekem szerencsére nincs olyanom mivel nyertek.

Minden meccset megnézted? Csak úgy kiváncsiságból...

2010. júl. 12. 14:01
 28/36 anonim ***** válasza:
*megnéztél
2010. júl. 12. 14:02
 29/36 anonim válasza:
100%
tegnap nem is volt 11-es szitu! Én pl. a paraguay meccsről beszélek, mivel nyertek így nem fontos az a 11. De azt hiszem chile lőtt nekik szabályos gólt, amit a bíró nem adott meg. És igen láttam az egész vb-t, nem egy döntőre kiváncsi divatdrukker vagyok, mivel sokan annak szurkolnak,aki döntőt játszik
2010. júl. 12. 14:09
 30/36 anonim válasza:
100%
nem a veszteséget kellene feldolgoznod(mivel ugye az nincs) hanem azt, hogy igazunk van abban, hogy érdekes módon és mázlival érték el a döntőt. Nézd meg milyen csapatokkal játszottak a csoportmeccsek után. Megy sokaktól a hőzöngés,hogy de csak 2 gólt kaptak, hát ilyen gyenge ellenfelektől? rúgni is 8-at sikerült,abból is volt ami les.Hasonlísd össze más csapatokkal a gól különbségeket. Egyedül a német volt komoly ellenfél, azon a meccsen is németek vtak sz.arok, szarul játszó csapat ellen ,nem nehéz ráeröltetni a játékukat.Hollandiával egálban vtak a döntőben,azt ott bukták el, hogy túl kemények voltak, és idegesek. Hiába nyertek, nem ők voltak a legek az egész vb-t teintve...
2010. júl. 12. 14:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!