Örültök, hogy Spanyolok nyertek?
Én nem örülök, a hollandoknak sem örültem volna, de a sárgáknak örülök XD
És grat a spanyoloknak.
Hát én baromira örülök^^Fura egy meccs volt de örülök^^Baromira ideges voltam,tényleg olyan helyzeteket csesztek el hogy az felért egy pofánbszással,de végül Iniesta gólja eldöntötte a meccset^^
Éljen a foci
Long Live Espana
Nemtudom. Ezen a meccsek a Hollandoknak szurkoltam, de az első félidőt meg a második elejét végiguntam, aztán már nem is érdekelt... Eredetileg németnek szurkoltam, a szombati meccset végigordítottam, nyertek is :D:D
szóval... én ennek annyira nem örülök, de végülis mindegy. nekik jó, nekem nem fáj..
tomaten!
Azért mert a spanyolok játéka a védekezés és majd csak találunk egy gólt taktika. Masszív védelmet elég nehéz átjátszani,tehát a védelmük rendben van. Az viszont nincs, hogy les góllal tovább engedik őket, nem kapnak kiállítást ha torres szándákosan belerúg ellenfelébe, ha villa lepofozza ellenfelét és még sorolhatnám. Nos azért mert a hátsó sor rendben van, és találnak egy gólt, plusz a bírók is segítenek, attól még nem ők a legek, hiába nyertek, van náluk jobb,aki igazi focit játszik....
10:27
hülye vagy, spanyolok simán nyertek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!