Két első lámpát használ valaki?
A lépcsőházban lakik egy srác.
Nagyon jó arc, csak kicsit szalajt a lánc a fejében.
A kormányra annyi ilyen szilikonos ledes lámpát rakott amennyi csak ráfért és a villa két szárán is van még 3-3
Hátul a támvillán van 2-2 és a nyeregcsövön is ami ráfér
:DDDDD
Szerintem még az ISS-ről is látszik amikor csapat vele :D
Komolyra fordítva a szót:
én két lámpát tennék mindenképpen
egyik nagyobb területet világítson be, a másik meg szúrófény legyen és jó előre világítson
#3: hogy mi a kérdés? Ez jó kérdés :) Mondjuk hogy nevetséges lenne-e két ugyanolyan lámpa.
#4: kösz, ez valóban célszerűbb megoldás lenne, de nem pont erre gondoltam. A szimmetria miatt...
Nekem 2van,városon kívül használom leginkább. Ez egyik messzire a masik közelre nagy területre világít.
A kínézet relatív. A biztonság,??? igazából 2vel nem látszol jobban hátulról/oldalról. Előről pedig nem számít.
De ha jobban làtod vele a kátyúkat amik amúgy életetmentenek.
Ez is a biztonsághoz tartozik.
Két ilyennel járok kirándulni, szenzációsan világít és ár/érték arányban lever minden más erős fényű lámpát:
Kérdező: igen, használok. Mert biztonságosabb, ahogy írod. Két dolog miatt:
1) kicsi az esély, hogy egyszerre merüljenek le, nem is egyszerre töltöm őket, hanem időeltolással
2) zoomolhatót tartok (az neked is praktikus, mert ugyanúgy nézne ki mindkettő), az egyik terít, a másik szúr. szeretem, hogy mindenhova belőhetem a szükséges fényterülést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!