Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Van ez a vontató kerékpárrúd,...

Van ez a vontató kerékpárrúd, lásd alább. Egyik irányba rögzíteni kell, a mésikban elfordulhat? Nekem nem működik.

Figyelt kérdés

Van ez a kerékpáros rúd, amivel a gyerekbiciklit lehet utánkötni úgy, hogy az első kereke lóg a levegőbe.

[link]

Nem világos mi a koncepció. A rúd föl-le nyilván nem mozdulhat el, mert tartania kell a gyerekkerékpárt, mégpedig elég erősen elég nagy súlyt, nem? Másrész oldalirányban forognia kéne? Azaz ha fordulok, akkor csuklóként működik, vagy a gyerekkerékpár mereven vele fordul? Mert a 4-es ábrán látható, hogy mindkét irányba van mozgás ilehetőség, kérdés hogy mennyire kell rögzíteni? Oldalirányba mozoghasson szabadon vagy se? A helyzet az hogy egyik irányba sem tudom rendesen rögzíteni,m mert nem lehet annyira megszoryítani. Egy műanyag vacak van a fé,m alatt, és ez a csuklós szorító, vagy nem bezárható, vagy bőven csúszkál alatta. azt a nagy súlyt lehetetlen is megtartania, nem értem ezt a szerkezetet.

2019. ápr. 27. 12:32
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

"komolyan mondom kérdező te hülye vagy (és nem bántásként) menj gyalog"

Akkor miért mondod? Neten mindenki nagyon okosakat tud mondani. Én 30 éve kerékpározom és versenyezem, attól hogy egy ilyen egyedi felszerelést nem látok elsőre át még nem jelenti azt, hogy nem kerékpározhatok és ne lenne értelme. Ha te meg nem értesz a buszhoz, ne szálj békávéra. Na, okos voltam? Jó mondás?

2019. ápr. 30. 11:26
 22/23 A kérdező kommentje:
És ha történetesen értenék is hozzá és szakértő lennék, még akkor se kell lehülyézni. Einstein is évekig gondolkodott egyy triviális problémán mai szemmel és nagy koponyák is elszámoltak már sokmindent. Miféle lenéző stílus ez?
2019. ápr. 30. 11:28
 23/23 anonim ***** válasza:

igen az az antenna a kormány rögzítésére való

rakd össze és meglátod, hogy jó lesz!

2019. ápr. 30. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!