Van ez a vontató kerékpárrúd, lásd alább. Egyik irányba rögzíteni kell, a mésikban elfordulhat? Nekem nem működik.
Van ez a kerékpáros rúd, amivel a gyerekbiciklit lehet utánkötni úgy, hogy az első kereke lóg a levegőbe.
Nem világos mi a koncepció. A rúd föl-le nyilván nem mozdulhat el, mert tartania kell a gyerekkerékpárt, mégpedig elég erősen elég nagy súlyt, nem? Másrész oldalirányban forognia kéne? Azaz ha fordulok, akkor csuklóként működik, vagy a gyerekkerékpár mereven vele fordul? Mert a 4-es ábrán látható, hogy mindkét irányba van mozgás ilehetőség, kérdés hogy mennyire kell rögzíteni? Oldalirányba mozoghasson szabadon vagy se? A helyzet az hogy egyik irányba sem tudom rendesen rögzíteni,m mert nem lehet annyira megszoryítani. Egy műanyag vacak van a fé,m alatt, és ez a csuklós szorító, vagy nem bezárható, vagy bőven csúszkál alatta. azt a nagy súlyt lehetetlen is megtartania, nem értem ezt a szerkezetet.
"fel le nem szabad neki!"
Szerintem se, ha szabadna, akkor mitől marad a levegőbe a gyerekkerékpár első kereke? Akkor mi akadályozná meg, hogy a földre érjen és mitől mászna vissza?
Ütközik a sárhányómmal és a csomagtartóval, ami visszatartja??
Hogy megértsd; egy példa...
Összeszereled a két kerékpárt a vonórúddalb így gyakorlatilag egy szerkezeted leszb aminek három kereke van. Tételezzük felb hogy teljesen merev és nincs függőleges holtjátéka. Amíg teljesen sík úton haladsz vele, addig nincs gond -de próbálj meg mondjuk felmenni egy járdaszegélyen: az első kerék fenn van a járdán, a hátsó (a gyerekkerékpár hátsó kereke) lenn az úttesten, a középső (a felnőttkerékpár hátsó kereke) pedig a levegőben lóg.
Ha a vonórúd függőlegesen is el tud fordulni, akkor viszont ilyenkor is mindhárom kerék a talajon van...
Biztonsági övet pedig kerékpárra nem ismerek; de szerintem nem létezik ilyen.
Amellett hogy normális esetben teljesen feleslegesb még balesetveszélyes is.
És 8:13-nál ez az antenna mire való? Csak arra, hogy a gyerek első kereke ne lifegjen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!