Van ez a vontató kerékpárrúd, lásd alább. Egyik irányba rögzíteni kell, a mésikban elfordulhat? Nekem nem működik.
Van ez a kerékpáros rúd, amivel a gyerekbiciklit lehet utánkötni úgy, hogy az első kereke lóg a levegőbe.
Nem világos mi a koncepció. A rúd föl-le nyilván nem mozdulhat el, mert tartania kell a gyerekkerékpárt, mégpedig elég erősen elég nagy súlyt, nem? Másrész oldalirányban forognia kéne? Azaz ha fordulok, akkor csuklóként működik, vagy a gyerekkerékpár mereven vele fordul? Mert a 4-es ábrán látható, hogy mindkét irányba van mozgás ilehetőség, kérdés hogy mennyire kell rögzíteni? Oldalirányba mozoghasson szabadon vagy se? A helyzet az hogy egyik irányba sem tudom rendesen rögzíteni,m mert nem lehet annyira megszoryítani. Egy műanyag vacak van a fé,m alatt, és ez a csuklós szorító, vagy nem bezárható, vagy bőven csúszkál alatta. azt a nagy súlyt lehetetlen is megtartania, nem értem ezt a szerkezetet.
???
azt mondtam énis, de melyik irányba, egyik, mindkettő? Ha tartania kell a gyerekkerékpár első kerekét a levegpben, akkor a fel-le nem csikolhat elvileg, de ez t nem lehet úgy megszorítani
"elég nagy súlyt, nem?"
70 fontot írnak az általad linkelt leírásban. Az 31 kg.
Ez nem arra való, hogy nagy gyerkőcöket nagy biciklin húzz vele.
"oldalirányban forognia kéne?" "Oldalirányba mozoghasson szabadon vagy se?"
Igen. Erre való a nyeregcsőhöz közelebbi függőleges forgáspont.
nézd meg az alábbi videókat!
"mindkét irányba van mozgás ilehetőség"
igen, mert be kell tudni állítani a vontatott kerékpár első kerekének magasságát. Ne érjen a földre, mert ha a gyerkőc is elkezd kormányozni abból elég nagy taknyolás lehet.
"mennyire kell rögzíteni?"
nagyon! Sajnos a vízszintes rögzítés tényleg elég gagyo
Az egyik videóban is említik, hogy ez gyenge pont.
https://www.youtube.com/watch?v=Hz5g5CpddnU
https://www.youtube.com/watch?v=Xifs1jHo5kY
"igen, mert be kell tudni állítani a vontatott kerékpár első kerekének magasságát."
És miután beállítottam?? Nem tudom megszorítani
Akkor ott valami gond van!
Annak a vízszintek csavarnak a segítségével meg kell tunon annyira szorítani, hogy a vontatott kerékpárt és a gyerkőcöt megtartsa!
Ha nem megy, akkor a termék vagy selejtes, vagy hiányzik valami alkatrész...
"a nyereg alatt jobbra balra le fel kell hogy csiklodjon"
csak jobbra balra!
fel le nem szabad neki!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!