Hervis saját márkás kerékpárjai milyen minőségűek?
"Eddig csak gagyi akciókat láttam 200 ezerről 90 ezerre"
Ha ez neked gagyi akció, akkor kérlek küldd el nekünk annak a kerékpárboltnak az elérhetőségét, ahol vásárolni szoktál, szívesen vásárolnánk mi is olyan helyen, ahol az 55 százalékos leárazás egy új kerékpár esetében csak gagyi akciónak számít.
"ha az eladási ár fölé kiírnak egy jóval nagyobb összeget, amennyiért soha az életben nem próbálták meg forgalmazni, az attól még nem lesz valódi akció...
" ebbe én veled vitatkoznék! Ilyet nem lehet csinálni büntetlenül, a fogyasztóvédelem lecsapna rájuk pár napon belül. A kis kerékpár üzletekben át lehet verni azzal a vevőket hogy olyan árról áraznak le valamit ami sose került annyiba, de egy nagy áruházat mint például a Hervis nagyon gyakran és alaposan ellenőriznek mert nagy forgalma van és sok pénz mozog náluk.
négyes ha valamihez nem értesz ne szólj hozzá. köszi
@8: legegyszerűbb, ha valaki a saját szemével győződik meg róla...
Eddig sem én, sem a környezetemben senki nem tudott úgy bemenni a Hervisbe, hogy a kerékpárok ne lettek volna "véletlenül" "pont akkor" akciósak. És gyanítom, más sem...
Az ellenőrzés pedig nem tud mit kezdeni azzalb ja a készlet erejéig akcióban kiárusítják ezeket -és azzal sem, hogy valahogy nem akarnak elfogyni a raktárból, mert mindig újabbakat hoznak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!