Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Gondoltatok e már arra, hogy...

Gondoltatok e már arra, hogy vegyetek egy vázat csupaszon és saját bringát építsetek rá?

Figyelt kérdés
2017. jún. 27. 12:17
 1/4 szlory ***** válasza:

Hehe. Nagyon sokan vagyunk, akik gondoltak rá, és elég sokan, akik meg is tettük.

Rengeteg erre szakosodott szaki/bolt is jelent meg, akik pont azzal foglalkoznak, amit az egyszeri nem akar magában végigszívni. Ugyanis akár új a váz, akár régiség, rendeget féle szerszám kell hozzá, ami nélkül butaság belevágni. ÉS akkor még egyedi festésről meg más trükkökről (pl. kerékméretet megváltoztatni) nem is beszéltünk. :)

Szóval, a tanácsom: ha találtál egy vázat, amin elindult a fantáziád, vedd meg. Aztán vidd oda, ahol megcsinálják neked. Ha van pár alkatrészed is, ami tetszik, egyeztess az illetővel, ha jó rá, vedd és vidd azt is. Ha több bringaépítésed nem várható (majd a 3. után gondold át újra), akkor ez a módja. A végeredmény kb. olyan lesz, mintha a H&M ruhák helyett vennél egy neked megtetsző anyagot és varratsz magadra egy inget. Az a Tiéd lesz. ÉS ha annyira jó az ízlésed és az ötletvilágod, akkor majd mindig meg akarják venni alólad. :)

2017. jún. 27. 12:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem ez volt a terv, de a vége ez lett. :)

Használtan vettem egy kényelmes vázat és szép lassan minden "lecserélődött" rajta.

2017. jún. 27. 12:51
 3/4 tothp ***** válasza:

A jelenlegi vázam 25 éves. Azt hiszem a nyeregcsövön kívül már minden cserélődött rajta többször.

Én legjobban kereket fűzni szeretek.

2017. jún. 27. 20:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy alap 20on éves 26os mtb-t ki akart tenni a haver , ezt elkértem mert jónak tűnt . Gondoltam hajtani elég lesz pár dolgot veszek és ennyi . Igen , 2 év alatt a váza csak az eredeti mert minden kikopott eltört fokozatosan . Most 70 körül van amit ráköltöttem , minden akciós volt és én állítottam be . Ebből a pénzből egy új gépet lehet venni , igaz nem a teljes felújítás volt a cél de így jött ki...
2017. jún. 27. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!