Ha a biciklimet rendszeresen elviszem nagygenerálra, akkor mennyivel bírnak több időt a kónuszos csapágyak?
"Egyedül a csapágyak szétszedéséhez nincs szerszámom."
Pedig az aztán nem nagy kaland.
Milyen agy?
Pedig nem bonyi.
Régi bicajhoz kapott kulcs,fehér zsír és youtube kell hozzá.
Egy pár kónuszkulcs nem egy eget rengető összeg...
És egy jól karbantartott kónuszos csapágy kerékpáron örökélet +1 nap.
"Egy pár kónuszkulcs nem egy eget rengető összeg..."
És elég hozzá egy pár?
Én ezt a cikksorozatot olvasom, és a kónuszos agyak beállításáról szóló cikkben azt írja, hogy két különböző méretű kulcs kell az első kerékagyhoz, két különböző a hátsóhoz, és mindent párban kell venni(hogy a túloldalt rá tudj fogni), így ez általában 8 kónuszkulcsból oldható meg.
Vagy nem ennyire borús szokott lenni a kép?
"Nem kell túlbonyolítani. Ami nekem van, az négyféle mérethez jó. És a készletben van belőle kettő darab -azaz minden kombinációban használható"
Valami linket tudsz küldeni, hogy milyenre gondolsz?
nekem is ilyen van. egyik oldalon 16-os és 14-es, másikon 15-ös 13-as. [link]
és ne, ne használd sima kulcsnak, gyengék, vékonyak. nem véletlen kónuszkulcs a nevük. egy gagyi, de használható kijön egy fél nagygenerálból. egy profi parktool max kettőből. szerinted nem éri meg? :D
+ne fehér zsìr legyen hanem valami komolyabb.
Én teflonosat használok.
A meghúzásra figyelj,azt a legkönnyeb elrontani,ha az nem jó akkor a szezon végere kukazhatod.
"és mindent párban kell venni(hogy a túloldalt rá tudj fogni), így ez általában 8 kónuszkulcsból oldható meg."
Hát, ha valaki polip-mutáns, akkor esetleg jól jöhet, átlagembernek két keze van. :D
Egy pár előre, egy hátra.
Én a kónuszkulcsokat sima villásból köszörültem vékonyra a kónuszhoz.
Általában csak egy oldalon kell oldani a kónusz-kontraanya párost, másik oldal maradhat a tengelyen.
Kivétel a kónuszcsere, de akkor is csak egy oldalt oldasz fel egyszerre.
Csepel bicajhoz kaott univerzális kulcsokkal meg lehet oldani.
Wadmalac jól mondja!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!