Biciklis közösséget keresek. Olyan embereket, akik rendszeresen összejárnak. Tudtok ilyenről?
Olyan közösséget keresek, akik nem túl nagy távokat tesznek meg. (Tehát nem kéne egyszerre 150 km-t letekerni.), hanem csak úgy az együttlétért lazán tekeregnek, beszélgetnek.
Köszi a választ!
Persze. Van itt is ilyen helyi közösség. De nem tudom, te merre lax, így azt sem, hogy releváns-e számodra ez az információ...
De általánosságban azt ajánlom, nézz körül a Faszbúkon.
facebook cycling club csoport, gyere lépj be és ted fel itt a kérdésed. Gyakran összeverödnek itt társaságok egy-egy tekerésre.
Köszönöm a válaszokat. Külön köszi a facebook linket!
Budapesten lakom.
Nézz szét a különböző tracker alkalmazások discover szekciójában.
Szoktam követni a számomra érdekesnek tűnő túrákat tolókat, egyszer bekövettem egy tőlem kb. 100 kilométerre, ráadásul a határ túloldalán lakó lányt, ő visszakövetett, aztán összeházasodtunk, lett két gyerekünk és vasárnap együtt járunk templomba.
Na jó, ezen utóbbi infok kamuk, de tény, hogy kb. havonta-kéthavonta összehozunk egy közös tekerést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!