Érdemes dirt-et lecserélni bmx-re?
hát ezt csak te tudod eldönteni!;) van aki dirt bike fan, de van aki a bmx-re esküszik! én személy szerint inkább hagynám a dirt bringát meg, mert ha még a dirt bringádon is fent van a váltó, akkor bmx-en az meg a teleszkóp nagyon hiányozni fog! meg azért a méretei is kisebbek, szóval (nem tudom mennyit tekersz 'szabadon') ha tekerni kell sokkal könnyebben lehet vele mint egy bmx-el! azzal csak arra jó, kimész az utcára (vagy ugratókhoz) és tanulod a trükköket, ugrálgatsz!
de ezt csak te tudod eldönteni, hogy érdemes-e, mert végülis én csak tanácsot adok, de használni/megvenni te fogod!:)
Hát igen..köszi =)
Várok még válaszokat
Sztem nem. Én úgy gondolom, hogy a biciklis hierarchián a bmx bicó a dirt előtt van:D Szóval csak visszafele haladnál. Inkább fölfele menj. Próbálj meg downhilles egekbe szökni:D-->lemenni:) Én nemsokára outis utakra evezek:D:D:D:D Az a biciklizés másik csúcsa a dh mellett.
(sokan nem fognak velem egyetérteni, de hát ez így van....)
Ezt igazából nem értettem xD
Most a bmx vagy a dirt mellett állsz?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!