Kerékpáros légzőmaszkot hogyan szellőztessem át?
Vadonatúj, made in china, "új anyag" szaga van, hogyan semlegesítsem?
Kimosni nem lehet az aktívszén szűrő miatt, most ventilátor elé raktam, szerintem nem sok sikerrel.
Ez 2000Ft körül volt, de nem ez volt a kérdés.
Továbbra is a hogyan szellőztessem át.
(Oké, hogy 3 napja esik az eső és nincs mit csinálni, de ...)
ne szellőztesd, kérjél refundot. az a büdös ott marad.
amúgy a szűrőt kivehetőre szokták csinálni, pont azért mert minden maszkot mosni/takarítani kell. vagy ez ilyen eldobható?
megpróbálhatsz ózonos légtisztítót, de gondolom, olyanod nincs - ezért venni meg nem fogsz, mert még a hűtőbe/dobozba tehető picik is 2-3e Ft körül voltak, emlékeim szerint. viszont hegyilevegőt köpnek magukból, ha "feleteted" vele a vegyszert, utána nem lesz szaga.
de kivehető szűrős, rátépőzáraztam a ventilátorra csak hideg van itt keringetni 0-24-ben a levegőt
mondjuk azt meg sem néztem hogy a szűrő a büdös vagy a festett mintás maszk része,
ez az ózon dolog jól hangzik, nézek valamit, mindig jól jön a légtisztítás.
kirakni levegőre ebben az esős párás időben nem merem, mert azt írja nem mosható, gondolom a pára sem tesz jót neki,
Rendeltem bele 2 szűrőt, amiknek semmi szaguk nincsen, viszont ami a maszkban eredetileg van az átvette a külső maszk festésének a szagát. Gyakorlatilag megvan a bűnös, a festék miatt van.
Lehet mégiscsak kirakom a levegőre hátha gyorsabban kimegy a szaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!