Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogy szellőztessem ki a...

Hogy szellőztessem ki a szobából ezt a szagot?

Figyelt kérdés
6 év dohányzás után, újra fellélegezhetek, ugyan is elhatároztam hogy megpróbálom ma letenni a cigit. és tessék, tisztábban veszem a levegőt, érzem az érzéseket, amit folyosón eddig nem éreztem, most érzek minden illatot egyszerűen hihhetettlen! így rádöbbentem most érzem igazán hogy a szobámba milyen Dohány, Bagó szag van... eddig nem éreztem. de most... másik szobábol is érzem.. nem azt az erős órrba csapó tömény illatot még, hanem csak gyengébben éppen. Most szellőztetek, már nyitva van az ablak 1-2 órája, de nagyon semmi. :S lehet beszívták a dolgaim.. évek alatt, a ruhák, a Fal ?. :S mit lehetne ellene tenni ?
2014. nov. 10. 21:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Újrafested a falat.
2014. nov. 10. 21:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Tapéta.
2014. nov. 10. 21:20
 3/6 anonim ***** válasza:
A tapétát le lehet radíroztatni. A textilneműt és textil kárpitot ki kell tisztíttatni.
2014. nov. 10. 21:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha vliestapétád van, akkor az tisztítható; töröld át. Ha papírtapétád van, cseréld le.
2014. nov. 10. 22:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Festésig illatmécsesek és füstölők jól közömbösítik az erős dohányszagot.
2014. nov. 11. 08:35
 6/6 A kérdező kommentje:
Jaa igen! eszembe jutott nekem is, pont volt is itt mécses illatos gyertya, jol elnyomta a szagot
2014. nov. 11. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!