Folia sátorba kell levegő és hogyan szellöztessem? (többi lennt)
Figyelt kérdés
Ma építettem egy foliasátort.Építettem egy fakeretet (1m^2)szóval nem nagy.Beltettem a citrom fám mivel annak építettem a kérdés mikor és hogyan szellőztessem ha egyáltalán kell.És egész nap vagy csak pár orára?A tetejét nyissam ki vagy oldalt?2016. jún. 11. 20:41
1/3 anonim válasza:
Ez inkább időjárásfüggő. Meleg, napos időben kinyitod az oldalát, hogy ne legyen bent 100 fok, éjszakára becsukod, esős, borús, hűvös, szeles időben csukva tartod.
2/3 anonim válasza:
Ne tedd bele, meg fog főni, ha úgy rendesen kisüt a nap.
Nyáron semmi értelme ilyen szerkezetnek, a szabadban is elég meleg van.
Legfeljebb majd ha jönnek október végén, november elején a talajmenti fagyok, és még nem akarod bevinni túl korán, akkor bele lehet rakni. De akkor meg azért nem lesz értelme, mert kicsi a légtér, és 1 foknál többet nem véd.
A citromodat szoktasd a naphoz, hogy ne égjen meg, utána simán kiteheted a napra.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ:D De folia sátorban lehet szoktatni a naphoz nem? 1 hétig benthagyom és utána kiteszem az jó nem?
2016. jún. 15. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!