Csepel bicikli tényleg annyira jó?
Van egy osztálytársam aki nagyon szeret dicsekedni hogy neki ebből és ebből a legjobb cucca van de soha se tudott márkát mondani. Na de most mondott egy bicikli márkát hogy neki az egyik legjobbja van méghozzá csepel.
Nekem a csepelről azok a régi biciklik jutnak eszembe. Tényleg nagyon jók vagy megint csak fényezi magát?
Am egėsz komoly kis gėpeket csinálnak manpság. Olcsóbban mint a nevesebb külföldiek azonos felszereltsėggel, de igazán kimaxolni magadnak tudnád mert alap kategóriában vannak jelen. (Most itt a normalis bringákat ėrtem 300 ezerig. Nem a teszkósat)
De termėszetesen vannak sokkal jobbak.
Pff, a csepel az aztán top márka. :D Megnéztem a webshopon a csúcs trekkingjüket: mechanikus tárcsafék, tourney/acera váltók. Egyetlen bringájukon sem látok egy normális hajtőművet. Gyász.
Én még értelmes bringát nem láttam a márkától. Igaz, egy iskolás gyereknek ez bőven megfelelő, de a legjobbtól fényévekre van.
Egy Csepel Frisco vagy 4* Royal, az rendben van. Azokban van némi szellemiség és minőség. A többi az minden csak nem "az egyik legjobb".
Lehet osztálytársad úgy értette, hogy "az egyik legjobb Csepelje" van? :D Mármin a Csepelen belül a csúcs? Azt meg lehet oldani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!