Mesélne valaki egy kicsit a BMX alapokról? Mivel érdemes kezdeni?
Azt tudom, hogy több típusa van. street, park, vert, dirt, flatland. (Ha rosszul mondom javítsatok :) )
Amire szeretném használni az mindennapi utcai használat, sima talaj a jellemzőbb. Emeletes házban lakom ezért gondoltam a BMX-re, mert azt viszonylag könnyebben lehet kezelni.
Tehát te igazából közlekedési eszköznek használnád.
Arra inkább a treking a jó. BMX-el egy hoszabb túra már elég rossz. A mérete ugyan valóban baráti,de az a sportcélu felhasználás miatt van,nem a szállithatóság megkönyitése miatt.
Ha mnenképp BMX-kell,és valóban csak gurulni szeretnél akkor egy "am" ( jó boltot keress ahol tudják miaz )stilusu kell ami mindenre jó.
Köszönöm szépen, utána nézek!
Ha valaki még tud fontos tudnivalót kezdőknek, írjatok még!
semilyen infót nem találtam rólla magyarul,úgyhogy ránézésre mondom:szép,kicsit túlépitett tehát kezdő (vagy szhar anyagból van).
freestyle-nak van írva tehát minderejó,de igazából semmire. (mert mi az a freestyle?)
Én sem találtam semmit, csak hirdetéseket.
Amit eladáskor elmondtak/ azóta tapasztaltam:
-Nehéz acél vázzal rendelkezik,
-hosszú is (valami nem stim a méretével...)
- a kormány 360 -ba tud fordulni
- a meghajlított ülés akadályoz a mozgásban.
Freestyle bmx:
Kaszkadőrtrükkök bemutatására tervezték, nincsenek külön szabályok, a stílus, esztétika, készségek és kreativitáson van a hangsúly.
Ránézésre az első jobb....de 80€ (25000ft) ,70000ért újat is vehetnél,jobban járnál vele,ki tudja ez mit kapott?
Arról nem is beszélve,hogy nem vkimàs igényeinek a kiszolgálására van építve (csak jobb oldali pegek). Hanem ott a boltban azigényeidre formálják (normális keretek közt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!