Szerintetek ez a bicikli jó lenne XC versenyekre?
A fék ezen sem jobb (de nem is rosszabb), viszont 2x11 és nem 2x10, SLX hajtóművel, Formula agyakkal és nem Tourney-val :D , a felnik ráadásul 21 millisek (és WTB), az sem igazán széles ugyan, de nem 19 millis, mint az Alex.
Bumm.
A webről letöltős verzió annak való szerintem, aki a csináld magaddal már megbarátkozott. És fejből tudja, milyen méretre van szüksége, nem kell próbálnia, nem érdekli a garanciáztatás nehézsége (vagy hazai szervizekkel szerződött? esetleg a visszaküldést állják?) Vagy csak simán mer némi kockázatot vállalni.
Mondjuk ez esetben még a Rose is jó opció, veszedelem, hogy a köznép számára ismeretlen márkanévként mit hoz össze az a boltocska.
Kérdező: tudom hogy esetleg annak látszik, hogy mindenáron a Bulls-t akarom rádverni, de ha most vásárolsz, miért nem teszel mindenkinek (magadat is beleértve) egy szívességet, hogy a kipróbálható, amúgy jobban felszerelt, ugyanannyiba kerülőt vásárolod? Van rá indok? Csak mert én nem látok, de szívesen tanulok, ha valamit nem figyeltem meg jól.
Amúgy a jelek szerint nem vágod, hogy a Canyon factory store, tehát nekik nincs kereskedőjük (kivéve Svájcra), hanem tőlük rendelsz neten, kártyával. Ergo: nincs hazai depó - tudtommal.
#6: ezzel tisztában vagyok, olyan munkáim vannak, aminek a révén már a legtöbb kontinensről szállítmányoztam. Nekem sima webshop, Mavic kerékszett hátsó kerekével volt probléma (igaz, DOA volt, nem gariztatás), ott a bejelentést követően jött a kerék, meg a visszáru bizonylat, a dobozába betettem a problémás kereket, a szerződött futárt visszarendeltem, átadtam a dobozt és le volt tudva a részemről. Sem költség, sem egyéb idő-energia ráfordítás nem kellett. Ez idehaza (webshop szinten) elképzelhetetlen sajnos. Canyonnal is boltoltam már, de az az alkatrészraktáruk, nem a bringáik kapcsán történt. Simán pozitív. Ennek ellenére, mint látod, a kérdezőt szerintem jól lőttem be, neki inkább egy megbízható hazai kereskedő lenne a tuti, nem az ismeretlenbe vágni. Hacsak nem vállal némi kockázatot és tanulást - cserébe az óccsóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!