Szerintetek ez a bicikli jó lenne XC versenyekre?
Hinnye, a telóval igazad van, azon elsiklottam! A teljesség kedvéért viszont: 29-es kerékméretnél már érezhető a különbség az átütős és a gyorszáras tengelyezés között. A Recon levegős mivolta a szétszedés nélküli személyreszabhatóságot és a súlymegtakarítást hozza ez esetben, az átütőtengely neki is kimarad. Ha később nem fejlesztesz, hanem dobozból versenyzel, akkor érdemi mérlegelésre szorul az eltérés.
A fékkel viszont nem értek egyet, de ha érzelmi döntést kívánsz hozni, nem műszakit, abban nincs kérdés és válasz. Veszed, mert szereted, a többi nem érdekes. De nem is éri meg hosszasan lamentálni két kezdő fék között.
Az áttételezés sprinterebb a Canyonnál. 36/26 vs 34/24. Ha van staminád és erőd, előbbi, ha nincs, utóbbi előnyös. Legkésőbb az elkoptatása után pedig úgyis olyanra cserélsz, amilyenre csak szeretnél. A 10 vs 11 hátsó áttétel eltérésnek később látod majd az értelmét.
A (Formula+)WTB kerekek tubeless ready-k. A (Tourney+)Alexrims emlékeim szerint nem.
Mondjuk ha cimbid Canyonnal teker, miért kezdtél Specializeddel? (Ráadásul ők rendesen megkérik még a nevük árát is)
A Canyonnál hogy működik a garancia? Itthon egyáltalán nincs szervizük, még Bp-en sem? Garanciaidő alatt ha valami probléma van, akkor állják a teljes bicikli visszaküldésének költségét? Ha valaki kezdő, nem ért hozzá és nem tudja megállapítani mi a baja pontosan, vagy tudja, de nincs szerszáma a megjavításhoz vagy a rossz alkatrész kiszedéséhez, stb... és az egész biciklit küldené szervizbe, akkor ő állja az odaküldés költségét vagy futárt küld érte a Canyon?
Biztos olcsóbb így rendelve mintha kereskedő árulná, de ha gond van, akkor jóval több idő a hibás alkatrész visszaküldése és az új megérkezése, beszerel(tet)ése, stb. Nem vagyok ellene, valószínűleg ez a jövő, támogatnám ha minden márkánál választhatna az ember, hogy neten rendel vagy kereskedőtől, boltban vásárol, de nem tudtam, hogy már itthon is van olyan márka amit neten lehet venni és nem tudom hogy működik. Érdekelne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!