Elégedett vagy a bicikliddel?
Két bringám van. Van egy felszerelt cross trekking. Ebbe levegős teleszkópot szeretnék, és jó lenne könnyíteni rajta. Kell rá egy új nyereg és markolatok.
Van egy fullym, ezen a fékeket találom gyengének. Majd kiderül, hogy új betétekkel, légtelenítve milyen lesz. Ez is lehetne könnyebb, de inkább lecserélem pár év múlva, ha úgy látom, hogy komolyabban foglalkoztat a hegyi bringázás.
Az egyikkel igen, a másikkal kevésbé.
Az egyik egy BMX, azzal csak az a baj hogy az egész fékrendszert ki kell cserélni, meg kissé a villák rozsdásak.
A másik egy mountain bike, azzal maximálisan meg vagyok elégedve.
90%-ban.
A kovetkezoket szeretnem, a kovetkezo sorrendben.
11 sebesseg hatra.
Teljes kinezet megvaltoztatasa.
Egy komolyabb hatso kerek, 54 fogaspontu racsnival
Némi költségfüggő kompromisszumot leszámítva, ja.
Országútimat 14 éves korom óta upgrade-elem, már minimum négyszer kompletten kicserélődött az egész, a mostani állapota az én igényeimet maximálisan kiszolgálja.
Trekkingem tökéletes volt, az építés után két évvel azért adtam el, mert túl jó és drága volt a kihasználtságához képest. Vettem inkább belőle olcsóbban egy montit használtan és a felújítására költöttem a maradékot. Ezt legalább ki is használom.
Amire meg a trekkinget használtam (rövidtávú helyi rohangálós), arra most építek helyette egy singlespeedet.
Mindegyiket az igényeim és pénztárcám konszenzusa alapján építettem, építem meg.
Pillaantnyilag az egyetlen dolog, amivel elégedetlen vagyok, a monti használt és felújíthatatlanul amortizálódott első telója és gyatrán teljesítő M395 tárcsafékei, ezt viszont már csak tavasszal orvoslom majd, a telet a singlespeed letolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!