Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Elégedett vagy a bicikliddel?

Elégedett vagy a bicikliddel?

Figyelt kérdés
Mit fejleszetnél rajta,ha a pénz nem számitana milyen bringát vennél/építenél?

2018. szept. 3. 17:47
 1/7 anonim ***** válasza:

Két bringám van. Van egy felszerelt cross trekking. Ebbe levegős teleszkópot szeretnék, és jó lenne könnyíteni rajta. Kell rá egy új nyereg és markolatok.

Van egy fullym, ezen a fékeket találom gyengének. Majd kiderül, hogy új betétekkel, légtelenítve milyen lesz. Ez is lehetne könnyebb, de inkább lecserélem pár év múlva, ha úgy látom, hogy komolyabban foglalkoztat a hegyi bringázás.

2018. szept. 3. 20:09
 2/7 anonim válasza:

Az egyikkel igen, a másikkal kevésbé.

Az egyik egy BMX, azzal csak az a baj hogy az egész fékrendszert ki kell cserélni, meg kissé a villák rozsdásak.

A másik egy mountain bike, azzal maximálisan meg vagyok elégedve.

2018. szept. 3. 21:07
 3/7 szlory ***** válasza:
Egy pinion rendszerű, esetleg szíjhajtásos montit. És egy felpiszkált motorú e-fatbike kéne még. Aztán mindenem van. :D
2018. szept. 4. 09:22
 4/7 Alex Fly ***** válasza:
Elégedett vagyok, mivel a saját igényeim szerint raktam össze. Fejlesztés: tervben van az agydinamós világítás+bike2USB. Ha anyagilag úgy állnák, akkor a fékek is ki lennének cserélve Magura HS33-ra. Ha az anyagiak nem szánítanának, akkor méretre készített titánváz, Pinion + Gates carbon drive...
2018. szept. 5. 01:25
 5/7 tothp ***** válasza:
mindet én raktam össze. naná, hogy elégedett vagyok. Ha nem tetszik valami, átépítem kicsit. (a túragépemben 3 év alatt 3 kormány és 2 villa volt legalább ötféle verzióban)
2018. szept. 5. 14:11
 6/7 anonim ***** válasza:

90%-ban.

A kovetkezoket szeretnem, a kovetkezo sorrendben.

11 sebesseg hatra.

Teljes kinezet megvaltoztatasa.

Egy komolyabb hatso kerek, 54 fogaspontu racsnival

2018. szept. 5. 22:08
 7/7 Wadmalac ***** válasza:

Némi költségfüggő kompromisszumot leszámítva, ja.

Országútimat 14 éves korom óta upgrade-elem, már minimum négyszer kompletten kicserélődött az egész, a mostani állapota az én igényeimet maximálisan kiszolgálja.

Trekkingem tökéletes volt, az építés után két évvel azért adtam el, mert túl jó és drága volt a kihasználtságához képest. Vettem inkább belőle olcsóbban egy montit használtan és a felújítására költöttem a maradékot. Ezt legalább ki is használom.

Amire meg a trekkinget használtam (rövidtávú helyi rohangálós), arra most építek helyette egy singlespeedet.

Mindegyiket az igényeim és pénztárcám konszenzusa alapján építettem, építem meg.

Pillaantnyilag az egyetlen dolog, amivel elégedetlen vagyok, a monti használt és felújíthatatlanul amortizálódott első telója és gyatrán teljesítő M395 tárcsafékei, ezt viszont már csak tavasszal orvoslom majd, a telet a singlespeed letolja.

2018. szept. 6. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!