Milyen biciklit vegyek?
Tescot ne! :D az az az halál főleg az ilyen 30.000-es kategória :D
Biciklit ne a tescoba vegyél!
Wilker ( kicsit drága, de tűrhető)... Hauser márkakereskedés ott olcsó és ilyen boltbajárós, és 40-45000 ért olyat kapsz minta tescoba 80.000ért... Ott van még az Author... És pl ajánlani tudom a Merida Kalahari-t... Nem kell összeteleszkópos, mert az ilyen olcsó ( 200e alatti) össztelósok ink hátrány mint előny... gondolom nem terepen akarod használni akkor meg fölösleges... plusz súly és tekerni is sokkal nehezebbb mert ugye berugózik...
Öcsém kapta azt a meridát... raktam bele neki 15000ért egy másik első teleszkópot és tökéletesen jó kis gép volt...
Ha szeretnél egy komoly bringát magadnak nem drága pénzért... Keress meg engem, mert porckopás miatt nem tudtam csak egy nyarat használni a bringám, és tökéletes állapotban van... szeretnék motort venni, és ha el tudnám adni nagyon jó lenne :) Szóval érted?!:)
tescos,lofty biciklit ne 1 év alatt széthullik.
A mali tényleg jó nekem is olyan van(cobra) 70 ezer volt egy éve de nem bántam meg
szeva!
tesco-ba sose veszünk bringát, mert arra még a sz*r jelző is nagyon kevés!:)
amik már használhatóak: hauser, caprine, magellan, mali (ebből kétféle van az olcsó és a drága kategória)!
ja és még egy! 70 alatt sose szabad teleszkópos bringát venni mert az ez alattiakon olyan a teleszkóp, hogy annál jobb egy merevvilla!
hauser five nem jó, ha már hauserről beszélünk én sztem egy grizzly-t vennék! na az télleg jó, amíg nem tekertem versenyszerűen magam is egy ilyet használtam és földúton is szépen viselkedik (nem rázza ki belőled a szart, pedig merevvillás) és a váltók is halkak és precízek! és ez 30-45k között van (pontosan nemtom nézz utána)!:)
nekem is hauser5-öm van már lassan két éve...
vannak hibái(pedál,kormány,a váz csak azért mert nehéz és a hátsó agy már másodszorra törött el) ezektől eltekintve jó kis bicaj és mindenre használom főleg utcán(padkázás,kis lépcsők beleférnek) eddig 2x voltam vele skate parkba de a tengely bánta...ugyhogy szerintem ha nem akarsz rá sokat költeni ne vegyél ilyet;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!