Hányszor javíthatom meg patentszemmel az elszakadt láncot?
Figyelt kérdés
Másképpen: hány patentszem lehet egy láncon, hogy még megbízhatóan működjön?2018. júl. 20. 10:18
1/3 anonim válasza:
Ha többször volt javítva egy lánc patentszemmel, akkor miért merül fel egyáltalán a megbízhatóság? :D Nekem ha láncom szakad, és már tudom, hogy régi/kopott, a patentszem csak hazáig visz, ott új láncot teszek. Ha pedig többször kell javítani egy láncot-nos akkor az kuka, egyértelmű :)
2/3 anonim válasza:
Egyszer volt p.szem rajta de egy felváltásnál szétugrott. Soha többet .
3/3 tothp válasza:
A KMC stílusú patentszem nálam bevált. De egynél többet nem tartanék rajta soha. De az idő múlásával ez is egyre bizonytalanabbá válik. egy kopott patentszemet akár kézzel is szét lehet ugrasztani.
Minden egyéb esetben patentszem nélkül szoktam összerakni a láncokat. Egy jó láncbontóval kétperces művelet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!