Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Túlsúlyosan kezdőként milyen...

Túlsúlyosan kezdőként milyen kerékpárt vegyek?

Figyelt kérdés
130 kilóról fogytam le 102 kilóra. Szeretek túrázni, múlt pénteken 20km-t gyalogoltam, súlyzózni és szobabiciklizni is szoktam. Szeretnék elkezdeni biciklizni. Először csak rövidebb távra, de ha belejönnék, akkor hosszabb távra, akár túrázni is. Páromnak van egy összecsukható biciklije, de arra azt írják, hogy max 80kg terheléssel így nem adja ide. Ti milyen kerékpárt ajánlanátok nekem ezek alapján?

2018. jún. 11. 11:50
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én anno 170 és 220ezer körül vettem a trekking bringáim, mindkettő szegecselt felnis. Az első utakon mindkettőben lett nyolcas, amit az első átnézéskor kihúztak. Azóta talán egyszer kellett az egyikhez hozzányúlni. Az egyik 9, a másik 7 éves. Nem tudom, hogy azóta változott-e ilyen téren a gyártók hozzáállása. Amúgy az egyik egy Kellys, a másik pedig Merida.
2018. jún. 15. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!