Ez milyen bicikli zsír, jó hozzá? [KÉP]
valami vöröses színű zsír, eddig csak a pedáltengelyhez használtam.
MTB középcsapágy cseréhez és hátsó fogaskoszorú kazetta cseréhez használhatom?
Haha, ez olyan, mint az ősrégi kenőzsír az átkosból. Amúgy narancsos, csak a doboztól vörösödik be.
Alapvetően (ha az, amire gondoltam) ez jó mindenes zsír, a középcsapágyhoz is - de a kazettán te mit akarsz zsírozni? Ha menetet egy picit bevonni, akkor jó. Ha a kazettatestre rákenni mert acél és nem akarod, hogy rozsdáljon - akkor tulképp arra is használhatod. Ha máshova, akkor nem tudom, mit csinálsz vele :D
Ja nem, a kazettán úgy értettem, hogy cserénél nem tudom kell-e a menetre majd, illetve, a tengely, ami lehet csak egy vékony gyors rögzítő rúd.
A fogaskoszorúkra kívülre nem akarok, mert azt mondják beleragad a kosz, por, és darálja csak a láncot, fogaskerekeket.
Én a lítiumbázisú csapágyzsírokat javasolnám, nekem bevált.
Létezik ezer típus, gyártó, tulajdonképpen mind jó. A grafitos felejtős, a tiszta sárgásfehérek gyártófüggetlenül beváltak nálam mind.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!