Városi bringázáshoz ciki biciklisnadrágot felvenni? Nem látok kb senkin. Ha meg felveszek, mindenki megbámul.
Hát cikinek nem ciki szerintem..bár kemping biciklin furán néz ki :)
Meg nem tudom mit jelent a városi tekerés..én pl 100 km alatt nem nagyon hordom. Mert ha jól be van állítva a bicikli akkor rövid távra nem kell pelenka. De ahogy érzed..ha neked úgy jó akkor vedd fel a sarki boltig is. Nem kell másokkal foglalkozni
Pont annyira ciki, mint sportgatyában mozogni a városban.
Értsd: ha sportként teszed, egyiken sincs mit bámulni. Ha csak azért, hogy ellötyögj A-B között, akkor meg értelmetlen és akár ezért (is) bámulhatnak.
Minek a bringás gatya betétje, ha összesen 5km-t vagy a nyeregben? Minek a gatya aero és izzadtságelvezető hatása, ha nem tempósan haladsz?
Ha a táv és/vagy sebesség tehát indokolja, kevesebb bámulásra kell számítanod - és azok is csak teljesen alaptalanok lehetnek.
Saját példámnál maradva én 10km-t is többnyire ilyenben teszek meg - viszont a fővárosi piros lámpákkal és állóidejükkel együtt 19-24km/h átlaggal. Így is párásak a tojások a főzőidő végére :D
10 km-t szoktam menni egy irányba, én is kb 20 km/h átlagsebességgel (aminek kb a fele lámpánál állás). Szóval nem egy nagy táv, és nem is hajtok túlságosan.
Nem a kényelmes ülepe miatt hordom, hanem mert az alsónadrág + izzadság rendesen kidörzsöli a combomat. Egy idő után baromira idegesítő. Főleg h még futni is szoktam, rendszeresen. Plusz a golyókat is féltem.
Pont erre találták ki az utcai bringàs nacit. Pl decathlon. Bellül betétes stretch, kívül normál rövidnaci.
Én a szoknyàs verziót használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!