Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ciki egy fitnesz bicajt...

Ciki egy fitnesz bicajt enyhén felszerelni?

Figyelt kérdés
Váz háromszög táska, nyeregcső csomagtartó, pl.
2016. júl. 3. 16:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

az összes bringázó öregembernek ezekkel van kiegészítve a bringája,úgyhogy nem ritkaság ez.

cikinek sem tartom,bár én nem tennék ilyeneket a bringámra.

ami esetleg fura nekem azok a traktor szerű kerékpárok,amiket elvileg arra használnak,hogy ilyen szakadékokról tépjenek le vele a hegyekben és látom hogy sokan csak városban használják.

ez sem ciki csak nem értem,miért jó egy dög nehéz kasznival,nagy útellenállású vastag gumikkal szenvedni aszfalton napi szinten.

2016. júl. 3. 19:01
 2/14 A kérdező kommentje:
Én csak minimálisan akarom, a hosszabb utakra. Viszont jobban tetszik a fitnesz, mint a trekking.
2016. júl. 3. 19:21
 3/14 anonim ***** válasza:

Semennyire nem ciki..

Miért ne vihetnél magaddal pótbelsőt és szerszámkészletet váztáskában, túrázni váltás ruhát nagyobb oldal szütyőben vagy akár dinnyét gumipókkal felkötve a csomagtartóra??

Nehogy már más ugasson bele, hogy a saját bicajoddal mit vihetsz.. amíg biztonságos neked és a többi közlekedőnek, simán! Olajoskanna, kapa, kések meg ilyenek ne legyenek nálad!

Rólam elkezdtek pletykálni, hogy minek biciklizek (elmagyaráztam hogy a k.va anyátokért, azóta befejezték), minek van rajtam sisak.. ennek a típusnak a láthatósági mellény és a világítás is ciki, de én haza érek este 10km vak sötét úton, több ilyen falusi barmot pedig már elütöttek! Városban is van ilyen, mutogat hogy mit van nekem montin kosár.. feltettem aznap, mert be kellett vásárolnom és ezért nem tartok külön másik bicajt!

2016. júl. 4. 09:24
 4/14 anonim ***** válasza:
Ciki vagy sem, kit érdekel? Sokkal kényelmesebb hátizsák nélkül biciklizni.
2016. júl. 4. 09:26
 5/14 tothp ***** válasza:
Én mikor sokkal kevésbé voltam öregember, sem éreztem cikinek, hogy a fontos dolgokat (szerszám, pótbelső, hosszabb távra szölöcukor, pénz egyebek) a biciklire megfelelően felszerelt táskában vigyek.
2016. júl. 4. 18:29
 6/14 anonim ***** válasza:
Enyhén nem, erősen, erősen, vagy űberkőkeményen felszerelni igen.
2016. júl. 4. 18:31
 7/14 A kérdező kommentje:

Azért született a kérdés, mert azon gondolkoztam el, hogy ugye felmálházni :) egy trekkinget kell, de nekem jobban tetszik a fitnesz...

Köszönöm a válaszokat!

2016. júl. 5. 15:28
 8/14 tothp ***** válasza:
Nem tetszés kérdése. Ha nagyon felmálházol, valószínüleg elég messzire és elég sokáig mész. És ehhez egy trekking sokkal jobb választás.
2016. júl. 5. 16:54
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem nagyon malházok fel. Megtetszett a fitnesz, csak kíváncsi voltam vicces-e egy nyeregcső csomagtartó rajta, mint cabrión a vonóhorog... :)
2016. júl. 5. 19:18
 10/14 anonim ***** válasza:

Nem azzal kell foglalkozni, kinek mi tetszik és mi nem, mert mindenki elképzelésének úgy sem tudsz megfelelni.

Van aki azt kifogásolja, hogy miért van rajta ez meg az és van aki meg azt, hogy miért nincs rajta legalább néhány olyan holmi ami nélkül egy kerékpáros bajban lehet az úton ha a lakástól messzebb nincs nála. Pl szerszám, gumiszerelő cuccok, gumi ragasztó, estleg pótbelső, kaja és víz, esőköpeny, naptej és erdőben, amikor megtámadnak a szubnnyogok akor jó ha elő tudod venni a riasztó sprayt és be tudod fújkálni magad vele, különben vakaródzhatsz egész úton és otthon még legalább három napig. Na meg még sok mindent kifelejetettem. De ha csak ezeket nézzük, akkor is már van mit fel és elpakolni.

Lehet ezek nélkül is menni és ha nincs baj és szerencséd van akkor haza is érsz gond nélkül, de mi van ha bármi másképp alakul?

Szóval szerintem az a legkevesebb, kinek mi a véleménye mert sokan vannak akiknek meg épp ellenkező. Szerintem az nem jó szempont ha mindig másoknak akarunk megfelelni.

Ismered azt a tanmesét (a kedvencem).

"A molnár, a fia meg a szamár"

[link]

Szerintem olvad el mert aranyos és tanulságos és

cselekedj a tanulsága szerint. :)

2016. júl. 7. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!