Ciki egy fitnesz bicajt enyhén felszerelni?
Figyelt kérdés
Váz háromszög táska, nyeregcső csomagtartó, pl.2016. júl. 3. 16:31
11/14 anonim válasza:
...mert pl az otthontól negyven km-re adódik bármi probléma amit nem tudsz megoldani út közben szerszám vagy bármi éppen szükséges dolog híján, akkor van az igazi baj.
12/14 A kérdező kommentje:
#10:
Köszönöm válaszod!
Nem akarok senki másnak megfelelni, csak mivel nem vagyok otthon nagyon (még) bicaj témában, nem akartam "űbergáz" sem lenni... :)))
2016. júl. 7. 16:15
13/14 anonim válasza:
Semmi nem gáz, amire neked szükséged van.
Ez a megfelelési kényszer még nagyon fiatal koromban nálam is "játszott" de később rájöttem, hogy ki kell tudni állni az egyéni stílusunk mellett mert az adja meg az egyéniségünket, attól nem leszünk az a bizonyos "tizenkettő - egy tucat" ember.
Ami kell az kell, ha meg nem kell akkor senki ne akarja ránk erőszakolni. Mondjuk a kresz szerinti golgoknak rajta kell lenni, különben megbírságolhatnak, de azon felül bármi lehet amit úgy érzel, hogy neked kell, hoy ott legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!