Mckenzie biciklit ismered?
Elnézést,làtom elütöttem pár betüt,telefonról írok.
Valaki tudna erről a màrkáról picit írni,sajnos semmit se találtam róla.
Valószínűleg elég régi darab már, meg az a teleszkóp is csak dísznek van rajta (persze szépnek biztos szép de ez az utolsó utáni szempont, ha nem látja el a funkcióját) Jó lenne ismerni a bicikli állapotát és felszereltségét, így nem lehet rá mit mondani. Meg hogy pontosan mit jelent neked a napi pár km?
Én ha nem akarnék sok pénzt áldozni egy biciklire, inkább decathlonban vennék biciklit. 100ezer alatt lehet kapni újat és ilyen laza biciklizésre sokáig jók. Találsz MTB-t és trekkinget is..gondolom nem országútit akarsz, de az is van.
3-4 km-ről van szó napi szinten vidéken.Jó állapotban van,tök újnak látszik,külsőre szép,de hát nem mindig a külső számít. Shinamo váltós,acél vázas ennyit tudok.
Köszi a választ.40.000 ft felett nem annyira akarnék vásárolni,az meg nagyon kevés meg nem sok minden van.
Decatlonba én is néztem olyan 69.000 körül láttam igen jó kinézetűt.
Nem értek sajnos a biciklikhez,csak nagyon nem szeretnék mellé nyúlni
Köszi.
Decatlont megnézem ott B'Twin Rockrider 340 Mtb 60.000 ft-ért láttam fent és B'Twin Riverside 120 az olcsóbb volt,arról véleményed van?
Vagy mi ami női kerékpárban jó és 60-70.000 ft fölött nincs?
Vannak akik külföldről hoznak be KTM bicikliket és feljavítják olyan 40-000 ft körül árulják a közeli faluba,akik eddig vettek tőlük pár év múlva is elégedettek,az szerinted jobb választás?
Elsietni nem akarom,mert igazad van nem ér annyit,inkább várni,kicsit akár gyűjteni hozzá mint újra befürödni.
Köszi a segítséget és a korrektséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!