Mit tegyek ha kerékpározás közben lódarázzsal találkozok?
Nem fognak üldözni,max akkor izgatod fel őket,ha megállsz pihenni,és be vagy fújva valami parfümmel,vagy spray-vel.
Akkor mindegyik téged akar majd belepni,beporozni,megharapni,megrágni,és megcsípni.
Ha ütközésnél a ruhád alá kerül,ne próbáld meg kivenni,üss oda,mázold szét,és rázd ki a pólódból,így csak egy két csípéssel megúszhatod.
Kérdező: először is köszi a cikket! Másodszor is - tégy különbséget egyedül tekerő, meg egy halom bringás körbe-körbe tekerése között. Ha én laknék abban az oduban, én péklapáttal kergettem volna őket a 2. kör után! :D
De tényleg. Figyu. A raj nagyjából észre sem vesz, míg áthaladsz. Ha mással nem idegesíted őket, inkább csak a neked csapódó hülyéktől kell tartanod, mert azok tényleg szúrnak, méghozzá többször. Mondjuk lódarázzsal nem, simával van tapasztalatom. De még azt is megnyugtatásul hozzátenném, hogy a darazsakkal is szót lehet érteni, amíg nem idegesek/szomjasak, addig kézzel is lehet terelni őket. Mondom mindezt úgy, hogy egész gyerekkoromban ha mellettem szállt bármi szúrós, szoborrá fagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!