Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen kerékpárt vegyek?

Milyen kerékpárt vegyek?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy Kellys Physio 10 fitness típusú bringám van, amit másfél éve nem használtam.

Idén szeretnék újra nyeregbe pattanni és rendszeresen, heti legalább 1-2 alkalommal bringázni, Pesten a városban is használva, illetve túrákat is csinálni vele (Velencei tó kör, majd nyáron Balaton kör pár nap alatt).

Kérdéseim:

- én arra jutottam, hogy erre a felhasználásra alkalmasabb lenne egy cross bringa, mi erről a véleményetek?

- ha cross, akkor tudnátok konkrét típust ajánlani, 150-170 ezer ft körül, amiben nem a legalapabb cuccok vannak (pl. váltóban) és megéri az árát?

Köszi előre is.

2018. ápr. 30. 18:50
 1/2 anonim ***** válasza:
Én szívem szerint egy Canyon AL 3.0-át javasolnék rajta, ha új bicót akarsz. Ár-értékben verhetetlen, ledobnám róla a bütykös gummákat és egy 42-es szélességű trekking köpenyt tennék rá. Crossos eleve a váza inkább mint montis.
2018. ápr. 30. 18:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Canyon AL 3.0 jó bicikli, de szerintem overkill a rajtalévő teleszkóp.

Illetve kérdéses, hogy a turák alatt mennyire szeretné felszerelni az kérdező a kerékpárt tatyótartokkal

2018. ápr. 30. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!