Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Jó sport a biciklizés?

Jó sport a biciklizés?

Figyelt kérdés
Hát az utóbbi időkben meghíztam, és ideje már mozogni egy kicsit, úgyis jön a nyár. Napi 14 km-t biciklizek 4-es váltón. A futás nekem nem jött be, nagyon hamar lefulladok. Remélem jó sportot vákasztottam magamnak.

2018. ápr. 21. 10:59
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Egy kicsit meghíztam a télen. 3 kg-ot. Azért nem vagyok én kórosan elhízva, ne hidd azt, hogy én kövér vagyok! Azt én egy szóval se mondtam. És szeretnék sportolni. Eddig is sportoltam: úsztam heti 2 alkalommal. De februárban abbahagytam, és eldöntöttem most, hogy biciklizni szeretnék. 188 cm és 88 kg, de szerintem ezzel nincs probléma. Kamaszkorban szerintem normális mértékben eszem.
2018. ápr. 21. 17:43
 12/18 anonim ***** válasza:
72%
szerintem az bőven jó súly.
2018. ápr. 21. 18:04
 13/18 A kérdező kommentje:
A tesi tanárom szerint nálam a 83 kg a normál kategória.
2018. ápr. 21. 18:30
 14/18 anonim válasza:
73%
Tök jó, hogy minden segítő jellegű válasz le van pontozva..
2018. ápr. 21. 18:43
 15/18 anonim ***** válasza:
80%

mondanám, hogy ez itt a gyakorikérdések, de ez még annak is durva egy kicsit.

főleg úgy, hogy bár segítő szándékú az összes, ellentétes vélemények ugyanúgy 20%on vannak. lehet azt nem szeretik, ha valaki segíteni akar :D

2018. ápr. 21. 21:37
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az a vicc, hogy én a saját életem tényét írom le. Egyszerűen 10 kg-t fogytam, több hónapnyi folyamatos tekeréssel és normális kajálással.

Az étrendről annyit, hogy messze nem figyeltem rá annyira, mint amit előttem leírtak, de elhagytam csomó szemét kaját. A pékáru és tészta sajnos pont a legrosszabbak.

Mondjuk a 3 kg a lópikula, nem is igazán nevezném elhízásnak, főleg hogy az ember súlya napi szinten tud 1-1,5 kg-t ingadozni aktivitástól függően.

2018. ápr. 21. 22:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteget lehet fogyni a kerékpározástól, akár étkezés változtatása nélkül is.

A lényeg, hogy a lábak pörögjenek rendesen és meglegyenek azok az 1 órás tekerések.

Az elején nem fog igazán megmozdulni a mérleg, mert rengeteg izmot fellehet lábra szedni.

2018. ápr. 21. 22:35
 18/18 anonim ***** válasza:
0%

Ha fogyni akarsz, akkor NEM!

Ha a fiutó csajszikat stírölni, akkot igen! :D

Viccet félretéve komoly távokat kell leküzde bicajjal ahhoz, hogy fogyj. 150-200 km naponta....

2018. ápr. 22. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!