Jó sport a biciklizés?
mondanám, hogy ez itt a gyakorikérdések, de ez még annak is durva egy kicsit.
főleg úgy, hogy bár segítő szándékú az összes, ellentétes vélemények ugyanúgy 20%on vannak. lehet azt nem szeretik, ha valaki segíteni akar :D
Az a vicc, hogy én a saját életem tényét írom le. Egyszerűen 10 kg-t fogytam, több hónapnyi folyamatos tekeréssel és normális kajálással.
Az étrendről annyit, hogy messze nem figyeltem rá annyira, mint amit előttem leírtak, de elhagytam csomó szemét kaját. A pékáru és tészta sajnos pont a legrosszabbak.
Mondjuk a 3 kg a lópikula, nem is igazán nevezném elhízásnak, főleg hogy az ember súlya napi szinten tud 1-1,5 kg-t ingadozni aktivitástól függően.
Rengeteget lehet fogyni a kerékpározástól, akár étkezés változtatása nélkül is.
A lényeg, hogy a lábak pörögjenek rendesen és meglegyenek azok az 1 órás tekerések.
Az elején nem fog igazán megmozdulni a mérleg, mert rengeteg izmot fellehet lábra szedni.
Ha fogyni akarsz, akkor NEM!
Ha a fiutó csajszikat stírölni, akkot igen! :D
Viccet félretéve komoly távokat kell leküzde bicajjal ahhoz, hogy fogyj. 150-200 km naponta....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!