Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik Mountai Bike bringával...

Melyik Mountai Bike bringával jobb hegyen bringázni a teleszokoposal vagy a nem teleszopos?

Figyelt kérdés
2018. ápr. 21. 07:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ha sbike alatt arra gondolsz amit nekem kidobbot a gugli akkor fogalmam sincs,de az egydi kinézet miatt beválalnám.

Amúgy a képek alapján nem úgy néztekki amint amiket tegnap gyártottak...szóval,lehetnek érdekes dolgok benne. De mindenképp ösztelósat.

2018. ápr. 22. 03:39
 12/15 Wadmalac ***** válasza:

"Hegyi bringázni szeretnék"

Ezzel nem sokkal mondtál többet, mintha simán azt mondtad volna, bringázni szeretnék.

A mountainbike sport ezernyi szakágra bomlott, mindnek speciális bringa-kialakítása van.

A full telós gépek dombnak fel alkalmatlanok, a csak első telósok meg bizonyos lejtőzős sportokra, pl a 4X verseny (ami szerintem egy "dirt" vagy "freeride" kategória), nagy teló rugóúttal alkalmasak, de downhillra meg életveszélyesek.

Ha nem tudod, mire akarod használni, inkább ne vegyél semmit.

Abszolút kezdőként én egyébként max a CC-t (újabban XCO) javasolnám, csak első telóval, de akkor CC-hez illő terepezéssel is, szóval lejtőzés csak ésszel.

És akkor talán életben is maradsz, mire rutint szereznél egy DH-zásba kezdéshez.

2018. ápr. 23. 11:55
 13/15 Wadmalac ***** válasza:

Az említett Sbike kínálatában is van ilyen-olyan bringa, a csak teniszpálya-gyepre való semmilyentől a majdnem dh-képesig, szóval ebből sem derült ki semmi.

Javaslom a tapasztalt bringásokhoz fordulást, nem itt, élőben, mert láthatóan nagyon homályosak a fogalmaid és így bármit döntesz magadtól, csak rossz lehet.

2018. ápr. 23. 11:59
 14/15 anonim ***** válasza:

"A full telós gépek dombnak fel alkalmatlanok,"...?

Ezen kijelentésed vezesdle a ninety-sx team tervezőjének.

Igen kedves kérdező kicsit konkrétabban kérdezz! A hegyen bringáznék az elég tág fogalom.

2018. ápr. 23. 16:41
 15/15 Wadmalac ***** válasza:

"Ezen kijelentésed vezesdle a ninety-sx team tervezőjének."

Kivétel erősÍti a szabályt. Pehelykönnyű, lockolható, méregdrága lovak nem nagyon fognak a jelen kérdezőnél bezavarni.

(amúgy ezt a pacit nem ismertem, de máris tetszik)

2018. ápr. 24. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!