Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Gepida Alboin 100 kerékpárról...

Gepida Alboin 100 kerékpárról vélemény?

Figyelt kérdés

Ezt a trekking kerékpárt néztem ki magamnak, és szeretném tudni, hogy maga a márkát illetőleg milyen minőséget képvisel illetve ezzel a típussal volt e valakinek dolga. Itt egy link:

[link]

27/F

2018. ápr. 15. 20:42
 1/2 szlory ***** válasza:

Ez egy belépő szintű túrabicaj, annak viszont jó. Picit nehéz, de a legolcsóbbak között versenyez. Igazából minden a legalapabb rajta, de a többi 100e alattinál sincs ez igazából másképp. Amit te a Gepidától kapsz, az tulképpen a váz-villa. A többieknél a többi kb. ugyanez lenne. A váz-villa viszont tartós, mutatós. Maga a márka annyival (ott) jobb, mint a másik nagyöregünk, a Csepel, hogy gyárt felső kategóriás gépeket is, míg a Csepel tk. az átlagos aljának meg a lázadó fiatalságnak alkot manapság.

Ha tetszik, vegyed.

2018. ápr. 16. 09:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem alboin 200 crs van, azaz cross. Még 2015ös változat, de szeretem. Azon a nyereg és a markolat egyböl cserélni kellett, olyan rossz, de ez kb más bringánál is igy van. De szeretem, más gond nincs vele, van magyar szerviz, márkabolt, én meg vagyok vele elégedve.
2018. ápr. 19. 09:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!