Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mountain bikera érdemes...

Mountain bikera érdemes sárvédőt beszerezni?

Figyelt kérdés
Most lett egy új bicajom főleg a városban használnám, nem vészesek az utak néha picit kátyúsa, de ha nem akarok maszatos lenni akkor kell? Vagy ha nem ész nélkül megy az ember esőbe akkor nem?
2018. márc. 24. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha vizes úton mész akkor érdemes ha nem akarod hogy az első kerék az arcodba verje a vizet a hátsó miatt meg a feneked és a hátad közepéig vizes sáros lenne nélküle. Bár nem értem miért mtb kellett neked városba.

Nekem egyedül az outin nincs de ahhoz meg van "ass saver" nyeregpálcára illeszthető hajtogatós sárvédőm. Ha kell felteszem..

2018. márc. 24. 23:51
 2/6 anonim ***** válasza:

A víz,sàr akkor is felcsapódik,ha lassan mész. Persze számottevően kevesebb,de fecsapódik.

Egy idő után pedig igényed támad arra,hogy csapass...

Ugyhogy szerintem érdemes.

2018. márc. 25. 00:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Mindenképp érdemes. Egy mozdulattal leszerelhető jó mert száraz időben leveszed ha esős akkor meg vissza.
2018. márc. 25. 10:51
 4/6 tothp ***** válasza:
A biciklinek sem árt. Kevesebb érzékeny hekyre jut be a felvert sáros szutyok.
2018. márc. 25. 13:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Keskenyebb városi külsőt tegyél fel elsőként , a sárvető mély és íves hosszabb legyen mint a mostani dizájn divat elemek . Azok díszek 2-3szor annyiért mint egy jobb olasz sárvető .
2018. márc. 25. 15:36
 6/6 Fantom83 ***** válasza:
Mindenképpen vegyél rá.
2018. márc. 25. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!