Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A lyukas gumibelsőt lehet-e...

A lyukas gumibelsőt lehet-e javítani és hogyan?

Figyelt kérdés

Mindig kicserélik ill. újat adnak a boltban. A régit visszaadják (jobb helyeken), ha még foltozni akarnám. Milyen módszerekkel lehet foltozni? Mennyi ideig fog tartani utána?

(Tudok arról a spray-ről, amit ha belefújunk, még egy időre helyre rakhatja a belsőt, ha nem nagy rajta a luk. Egyéb módszerek?)

2018. márc. 16. 19:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Szóval bicikliboltokban lehet ilyen készletet kapni, köszönöm!
2018. márc. 18. 23:12
 12/20 anonim ***** válasza:
A kereskedő minimum 100%al haszonnal játszik alkatrészeken , ez a tétel vonatkozik mindenre javító cucc szerszám stb . Leinfóztam a neten mi mennyi szállítással 4 napon belül , tőle meg ezt duplán 1,5 hétre kaptam volna úgy hogy én megyek érte . Egy ragasztás 500-700 Ft 20 perc meló , de inkább ad 1000-ért egy belsőt amin mindjárt keresett 500Ftot .
2018. márc. 19. 14:52
 13/20 A kérdező kommentje:
12. Ezt úgy érted, nem érdemes ilyen javítókészletet venni kerékpárboltban, hanem inkább netről érdemes rendelni, mert úgy olcsóbb?
2018. márc. 21. 09:30
 14/20 szlory ***** válasza:

Nem úgy érti, csak kisírta magát, hogy lehúzza a boltos a rendelésével, ráadásul lassan is szállít. Persze van ilyen is. Mondjuk az már tényleg a hülyeség Mekkája, ha valaki aranyáron adja a lassan átadhatót, az internet korában. :D Az ilyenek azért lassan elhalnak, mint a fenékről a pattanás. Budapesti viszonylatban az átlag 20-80% árréssel dolgozik és raktárról v. pár nap alatt.

Javítókészletet rendelj onnan, ahonnan kényelmes. Netről szerintem nem fogsz, mert egy 1000 ft-os tételre szállítási díjat fizetni nem egészséges. Arra figyelj viszont, hogy általában van "tour" "mtb" és "road" csomag. A kerék vastagságától függően válaszd a leginkább megfelelőt. :)

2018. márc. 21. 10:32
 15/20 A kérdező kommentje:
Javítókészletet inkább rendelni jobb, kerékpárboltban keresni és onnan venni nem? Vagy a kerékpárboltokban is csak rendelni lehet, mert sokszor nincsen raktáron?
2018. márc. 21. 12:46
 16/20 szlory ***** válasza:
Fúú. :D Menj a boltba oszt vegyél. Ha nincs nekik, az kb. annyira ciki, mint a kocsma, ahol nincs legalább 2 féle pálinka! :D Vagy rendelj Aliról/ebayről, ha van időd várni, biztos ott is van óccóé és "nincs szállítási ktg"
2018. márc. 21. 14:23
 17/20 Alex Fly ***** válasza:
Ha ekkora macera egy vacak flekk, akkor inkább vegyél egy új bringát ha defektet kapsz...
2018. márc. 21. 18:16
 18/20 anonim ***** válasza:

Alex Fly sírok! :D de jogos!

Nem kéne ekkora gondot csinálni egy sima defektjavítókészlet vásárlásból. Vegyél egy készletet + 1-2 tartalék belsőt hogy ne az út szélén kelljen ragasztgatni + gumileszedőket és pumpát. Ha defektet kapsz cseréled a belsőt, otthon meg megragasztgatod ha akarod. Ilyen ínyencségekről mint a defektgátló folyadék inkább ne is beszéljünk mert akkor még 3 hónapig törön majd a fejed hogy mit kellene csinálnod!

2018. márc. 21. 18:21
 19/20 A kérdező kommentje:

Azért kérdeztem, mert valaki annyira írta itt, hogy a kereskedő csak lehúzza az embert, meg hogy rendelni érdemes. Én meg nem értettem, honnan rendelni, hogy érti. De ha lehet kapni bicikliboltban, akkor oké.

Amúgy postán már jártam úgy, hogy bélyeg nem volt nekik, szóval ciki dolgok előfordulnak.

2018. márc. 21. 22:07
 20/20 A kérdező kommentje:
18. Ja, és egyébként elég hideg van biciklizéshez (nemrég hó is volt), valószínűleg nem most fogok menni bicikliboltba, ami egyébként is messze van innen. Meg most amúgy is jó a gumim. De örülök, hogy állati jól szórakoztál a három hónapos agymenéseden és a folyadékodon.
2018. márc. 22. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!