A lyukas gumibelsőt lehet-e javítani és hogyan?
Mindig kicserélik ill. újat adnak a boltban. A régit visszaadják (jobb helyeken), ha még foltozni akarnám. Milyen módszerekkel lehet foltozni? Mennyi ideig fog tartani utána?
(Tudok arról a spray-ről, amit ha belefújunk, még egy időre helyre rakhatja a belsőt, ha nem nagy rajta a luk. Egyéb módszerek?)
Nem úgy érti, csak kisírta magát, hogy lehúzza a boltos a rendelésével, ráadásul lassan is szállít. Persze van ilyen is. Mondjuk az már tényleg a hülyeség Mekkája, ha valaki aranyáron adja a lassan átadhatót, az internet korában. :D Az ilyenek azért lassan elhalnak, mint a fenékről a pattanás. Budapesti viszonylatban az átlag 20-80% árréssel dolgozik és raktárról v. pár nap alatt.
Javítókészletet rendelj onnan, ahonnan kényelmes. Netről szerintem nem fogsz, mert egy 1000 ft-os tételre szállítási díjat fizetni nem egészséges. Arra figyelj viszont, hogy általában van "tour" "mtb" és "road" csomag. A kerék vastagságától függően válaszd a leginkább megfelelőt. :)
Alex Fly sírok! :D de jogos!
Nem kéne ekkora gondot csinálni egy sima defektjavítókészlet vásárlásból. Vegyél egy készletet + 1-2 tartalék belsőt hogy ne az út szélén kelljen ragasztgatni + gumileszedőket és pumpát. Ha defektet kapsz cseréled a belsőt, otthon meg megragasztgatod ha akarod. Ilyen ínyencségekről mint a defektgátló folyadék inkább ne is beszéljünk mert akkor még 3 hónapig törön majd a fejed hogy mit kellene csinálnod!
Azért kérdeztem, mert valaki annyira írta itt, hogy a kereskedő csak lehúzza az embert, meg hogy rendelni érdemes. Én meg nem értettem, honnan rendelni, hogy érti. De ha lehet kapni bicikliboltban, akkor oké.
Amúgy postán már jártam úgy, hogy bélyeg nem volt nekik, szóval ciki dolgok előfordulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!