Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » A lyukas gumibelsőt lehet-e...

A lyukas gumibelsőt lehet-e javítani és hogyan?

Figyelt kérdés

Mindig kicserélik ill. újat adnak a boltban. A régit visszaadják (jobb helyeken), ha még foltozni akarnám. Milyen módszerekkel lehet foltozni? Mennyi ideig fog tartani utána?

(Tudok arról a spray-ről, amit ha belefújunk, még egy időre helyre rakhatja a belsőt, ha nem nagy rajta a luk. Egyéb módszerek?)

2018. márc. 16. 19:00
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Teljes javító készlettel , 800 ft van benne 7 folt , tehát 7 belső árátt megtakarítasz . 2óra szereléssel és tekerhetsz , neve : LE TOUR FRANCE ALL JERSEY SERIES ...
2018. márc. 16. 19:19
 2/20 anonim ***** válasza:

Van öntapadós folt.

Meg gumi javitók:tip top,pang,..egyébb "bike tube repair set/kit.

Mennyi ideig fog tartani: sokáig.

Tudunk rolla,mindegyikről.: a smile a legismertebb.

Egyébb modszerek:vulkanizálás?

2018. márc. 16. 19:20
 3/20 A kérdező kommentje:

Se foltokról, se gumijavítókról nem tudtam eddig, úgyhogy köszönöm! De ezeket a bikcikliboltokban nem ismerik? Miért mindig egyből kicserélik a gumit, ha elviszem, hogy már megint kilukadt?

És hol lehet ilyen foltokat/készleteket kapni? Mert ezek szerint nem a bicikliboltokban. Vagy igen?

Azért jött a kérdésem, mert ma előkerült egy gumi, amit korábban eltettem, mert kilyukadt. Poénból pumpáltam bele levegőt, és egyből kiderült, hol lyukas.

2018. márc. 16. 19:34
 4/20 anonim ***** válasza:

Gondolom a belsőcserével jobban le tudnak huzni. Vegyél valami defektvédelemmel ellátott külső gumit+ SLIME defektgátló folyadékot (de van gyárilag defektgátló folyadékos belső is) az egyből eltömíti a lyukat és nem kell szerelni...2 évig 15ezer kilométeren nem kellett hozzányulnom a gumihoz miatta pedig nem egyszer huztam ki tüskét.

Én azt mondom vegyél tartalékbelsőt azt vidd magaddal defekt esetére. Otthon meg ráérsz befoltozni a lyukasakat. Youtubeon sok videó van ami bemutatja hogy kell

2018. márc. 16. 19:57
 5/20 tothp ***** válasza:
És tanulj meg defektet szerelni. Ha ezzel is szervízbe mész, tudják majd, hogy minden mással is könnyen lehúznak majd
2018. márc. 16. 21:42
 6/20 Alex Fly ***** válasza:
Javítokészletet minden kerékpárboltban kapsz. Vagy a benzinkutakon. A neten pedig találsz kismillió leírást/videót, hogyan használd.
2018. márc. 17. 01:45
 7/20 tothp ***** válasza:
Most az egyik négybetűsben vettem egyet táskával együtt. Öntapadós folt volt benne. Na olyat még sose próbáltam.
2018. márc. 17. 07:52
 8/20 anonim ***** válasza:
Egy belső 700Ft , a komolyabbak 1000Fttól nyitnak , erre rá még a javítás költsége . De a boltos is lehet tróger , a sok foltozott mellé vettem egy újat Rubena dobozos belsőt 900ért . Mikor otthon spontán megnéztem lisztes színezetű volt , a réz szelep is korrodált , 2 évig tuti a polcon vagy a napon volt .
2018. márc. 17. 16:40
 9/20 anonim ***** válasza:

A gumi csere a boltosnak jobban megéri,minden szempontból:kevesebb idő,magasabb ár.

Bringa boltan kell lennie,legalàbb 2fajtának.

2018. márc. 18. 12:54
 10/20 szlory ***** válasza:
A foltozott belső jó tartaleknak vagy aki nem pörgeti nagyon a kerekeket, pl vrosban járkál vagy nyugiban turazik. Egy lyuk nem a világ, de tartosan megcsinalni igenyel nemi tanulást. Es sajna az utszeli javítás után olykor a kapkodas lassú eresztéssé teszi a tokeletes helyett. Amugy pedig nem kell nagyon lehuzastol tartani. Megis mit gondoltok, az 1000ftos gumibol mennyi a jutalék? 200 Ft? Kikeresni a lyukat, tisztitani, felcsiszolni, vulkanizalni, szaradni hagyni mennyi idő? A szerviz orulne, ha kifizetned erre a takolasra a rezsioradij erre eső reszet is. De nem fizetned ki. Es ha nem sikerül tutira, még gariban csinalhatja újból. Senkinek nem jó a boltban foltozgatni, csak az egyszeri gondolja azt
2018. márc. 18. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!