Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpározás közben, kanyarodá...

Kerékpározás közben, kanyarodáskor beleér az elsőkerék a cipőmbe az normális?

Figyelt kérdés
Most vettem kerékpárboltban 1 hete egy országuti kerékpárt, próbálgattam melyik méret a jó több kereskedésben is jártam és az 54-es vázméret mellett döntöttem. Ma próbáltam ki először mivel nagyon hideg volt a napokban most meg 8fok így azért teljesen más. Szval városban mentem vele 20percet de minden kis kanyarnál elvertem az első kereket a cipőmmel amugy meg talpal kellett tekernem mert ha sarokkal akkor nem csak a gumiba hanem a küllőket is szétverem. Most mit tegyek?

2018. márc. 8. 13:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem kellett volna az 57-es. Ha kicsit is fura, az nem jó. Ill. jó lenne beállítani is, mert a leírtak alapján ez tuti kimaradt!

Nekem 172cm-hez van 54es bringám. Az 52-t mondta mindenki, de az olyan volt mint egy bmx..

Ha a nyerget vízszintbe vagy orral picit lefele teszed majd felhúzod addig, míg sarokkal éppen hogy tudsz tekerni, akkor a valós helyzetben mikor lábfejjel (természetesen talppal lefelé :D ) tekersz, jó lesz. A nyereg távolsága akkor jó, ha vízszintes pedál mellett pont a térded eleje és a pedál tengelye 1 vonalban van.

Apróságok, de lehet csak ez a baj! Hogy valami nem normális eladó elfelejtette az alapokat megmutatni!

2018. márc. 9. 06:43
 12/12 anonim ***** válasza:

Talpal/sarokkal tekerni???

Ezt ki tanácsolat? Verdmeg!

mondjuk annyi igazság van a dologban,hogy ha felülsz a bringára és a sarkad a pedállra teszed akkor az elforditott keréknek elkellene kerülnie a cipőd orrát.

Szóval a bringa amit vettél az neked kicsi.

Nézhettél volna ejtett felsőcsövest...

2018. márc. 12. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!