Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ez normális, vagy a nadrág...

Ez normális, vagy a nadrág nem jó?

Figyelt kérdés
Vettem egy bringás nadrágot, minden téren tökéletes, méretileg is, nem "lóg", de nem is vérkeringés elszorító. Pont, kellően passzos. Azonban a betét része túlságosan előre nyúlik vagy hogy mondjam, ez normális vagy ezzel mit lehet csinálni? Már rég nincs ott semmi, de a betét még simán folytatódik tovább. Mérettel van baj vagy csak én vagyok debil és ez ilyen?!
2017. máj. 30. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Néhánynál ilyen, kicsit hülyén néz ki, de legalább teljesen eltakarja a pömpöllődet :D

Vagy az is lehet, hogy fordítva vetted fel.

2017. máj. 30. 15:02
 2/3 anonim ***** válasza:

Az enyémek is mind ilyenek.

Volt aki azt mondta hogy azért mert női. De katalogus szerint is pasi gatya...úgyhogy szuszpenzor?!

2017. máj. 30. 22:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Fordítva nem tudtam felvenni, az biztos nem lehet a probléma! :D

Jobban megnézve már nem annyira vészes, de mégis fura. Az enyém is tuti hogy férfi bringás nadrág, alapból a betét kialakításán is látszik, női teljesen más. Biztos valami olyasmi szerepe lehet amit írt a #2 válaszoló. Inkább többet védjen "feleslegesen", mint semmit. :)

2017. máj. 31. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!