Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Nektek mi a véleményetek a...

Skadowsk kérdése:

Nektek mi a véleményetek a magyar mtb SE-k ről?

Figyelt kérdés
Már kb 4-5 éve enduro bringázom és most rátaláltam egy pár magyar xco edzéses gyöngyszemre a neten a gyerekeknek rosszul tanítnak meg alapokat a tanároknak semmi közük a kerékpárjukhoz technikásságukat hagyjuk is csak pár videó után ledöbbentem hogy komolyan itt tartunk hogy amúgy tehetséges gyerekeket rossz szokásokra tanítunk be se név alatt ez elszomorító szerintem. Meg az ahogy a gyerekekkel bánnak se dicséret max ritkán a tanárok olyan beképzeltek hogy hányingert kapok az egójuktól stb.. nektek mi a vélényetek? Persze lehet vannak normális mtb se is..
2018. márc. 1. 00:10
 1/2 TUN3R válasza:

Szia.Én is endúró/dh-zok.De ez a gyengék sportja.Azt tanítják hogy hogy kell rögzítós pedállal bh-zni.Egy vicc.

Inkább csak csináld magadtól.Én 12 éves vagyok de így is többet tudok mint ők.

2018. márc. 4. 14:08
 2/2 TUN3R válasza:
Már mint az xc a gyengék sportja
2018. márc. 4. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!