Merida urban 6,7 v kerékpár mennyit ér most ha el szeretném adni? (főleg a váz) egyáltalán van vmi értéke- piaca egy ilyen kerékpárnak napjainkban? magyar oldalon erről a bicikliről nagyon nem is találok infot. Persze lehet rossz helyen keresem.
Figyelt kérdés
ilyen fajta csak leharcoltabb: freemarket.ua/message/210241-srochno-prodayu-novyj-velosiped-merida-urban-6-7v.html
ksöbb majd töltök fel a sajátomról is képet
2016. dec. 26. 21:36
1/3 anonim válasza:
így kevés az infó.de alap hogy avárosi szaladgálóknak mindig van piaca.
mikor hol és myniért vetted?
kora?
váz anyga?
váltó,fék tipúsa?
kerekek márkája?
és normális képeket készits légyyszi.
2/3 A kérdező kommentje:
ajandekba kaptam.igy az akkori ararol nem tudok nyilatkzni.
2017. febr. 21. 00:59
3/3 A kérdező kommentje:
ha jól emlékszem anno 2007ben ujkent.max 2010...a tobbi adat igazabol lolvashato lesz a fotokrol.igyfejbol nem tudom.a heten leszek otthon es készítem a fotokat. addig is turelmed kerem
2017. febr. 21. 01:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!