Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Miért nincs egy magyar tour...

Miért nincs egy magyar tour de france versenyző se?

Figyelt kérdés

2014. júl. 31. 20:41
 1/5 anonim ***** válasza:
mert meghívásos alapú csapatverseny, és Magyarországon max 30-40-50es korosztály outizik szinte csak sajnos, és nemigen vannak világviszonylatú csapataink...
2014. aug. 1. 00:00
 2/5 A kérdező kommentje:
pedig jó lenne ha lenne, aki már fiatalon napi több órát tudna gyakorolni és nem a kerékpárúton vagy nem csak ott. Sajnos itthon eléggé intoleránsak az autósok a kerékpárosokkal szemben. 10-ből 5 simán azt mondja ,hogy legszívesebben letolná az útról ,ha meglát egy biciklist maga előtt vezetésközben , 2 meg azt ,hogy mi a f *szt keres az úton. Sajnos ez a helyzet ma itthon és elég sok baleset is van + erre rájön az,hogy a rendőrök is szeretnek kib *szni az outisokkal.
2014. aug. 1. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
véleményem szerint, ez a városi bringások véleménye, én már évek óta boldogan elvagyok az országúton, és az autósokkal sincs bajom, 1-2 idegbeteg gyökér meg mindenhol elõfordul, sokkalnagyobb hátránynak tartom a sportot tekintve, hogy a tv nézõ internetezô fiatalság, a bmx-et, trialt, dh(egy olyan országban, ahol nincsenek hegyek :)), stb látványos sportokat tartják csak izginek.. nem mintha én más lettem volna, flatland és trial, gördeszka, más nem is létezett számomra 15-20 éves korom közt, outizni komolyabban meg csak 25 évesen kezdtem, mikor leszoktam 13év bagóról, így aztán azt is nagy teljesítménynek tartom, hogy 100km 434m szintemelkedésen bírom a 27-es átlagom.
2014. aug. 1. 11:24
 4/5 A kérdező kommentje:
szép az a 27es átlag , főleg,hogy nem vagy profi, én is igyekszem bár most használaton kívül van outim ,ezért nehezebb a dolgom egy kb 10 éves trekkinggel vagy legalábbis annak készülttel.
2014. aug. 2. 17:38
 5/5 MrPifta ***** válasza:
jó, de miért nincs magyar versenyző a touros csapatoknál?
2014. aug. 14. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!