Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Lehet még belőlem spinning...

Lehet még belőlem spinning edző ha zsibbadok a mostani munkám miatt?

Figyelt kérdés
Vàllalkozàsom van, nehéz fizikai munka,nem talàltam embert mert nincs munkaerő. Màr 2 éve vàltani akartam,akkor még volt időm sportolni volt ember. Egyre nehezebb lett, tönkrementem benne fizikailag zsibbad a jobb karom meg a làbam, màsfél hónap pihenés utàn mult el, de most kis súlyzózàstól előjött megint. Kivizsgàlàst most kezdte el eg normàlis orvos.. Eddig csak az itthon megszokott hülyének nézés ment.Tehàt még nem tudom mi lehet a baj.

#edző #spinning #gerincprobléma #karzsibbadàs #làbzsibbadàs #fizikai munka;
2018. febr. 11. 13:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Ennyiből mi sem tudhatjuk. Bármi lehet.
2018. febr. 11. 14:08
 2/4 anonim ***** válasza:
Ilyen kar zsibbadást okozhat a könyök alagút szindróma vagy a nyaki gerinc sérv vagy a meszes elkopott nyaki csigolya.
2018. febr. 11. 14:28
 3/4 A kérdező kommentje:
A nyaki gerincre gondoltam én is ugyanis óràlig kell felfele néznem hàtrahajtott fejjel munka közben illetve a gép is vibràl, üt.. kérdés , hogy ilyen àllapotban lehetek e még esetleg edző. 2 éve még végig birtam csinàlni 2 óra adzést olyan tempóban mint az edző, most csak csinàlgatni tudom 1hét edzés utàn egyenlőre..
2018. febr. 11. 15:30
 4/4 szlory ***** válasza:
Ha rám hallgatsz, gyógytorna rehab, amilyen gyorsan csak lehet. Mozgásterápiával szerintem még megfékezhető a dolog, legalábbis én ebben reménykedem, mikor azt írod, hogy sok pihenés után javultál. Viszont ne vedd "félvállról", főleg, ha a fizikumoddal akarod a betevőt keresni. Óvd a szerszámodat.
2018. febr. 13. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!