Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hol tudnék orr nélküli nyerget...

Hol tudnék orr nélküli nyerget venni? Valami tipp?

Figyelt kérdés

Eddig csak Ebayen és Alin láttam, de nincs kedvem hónapokat várni, meg amúgy sem adok ki látatlanban tízezret valami ismeretlen kínainak.

Viszont egy boltban sem láttam még, webáruházban dettó. Valami ötlet?

2018. jan. 16. 13:25
1 2
 11/14 Wadmalac ***** válasza:

Én a helyedben az smp nyergeknél nézelődnék.

Azok jó középutak.

Megőrzik a normál nyereg stabilitását, amit a comb közé fogható orr ad, de engednek az ergonómia felé.

Csak egyszer próbálnál ki ilyen orr nélküli nyerget hosszabb távra, rájönnél, hogy mennyire alkalmatlan.

Ötperces boltba tekerős városi vackokra elmegy esetleg.

2018. jan. 19. 10:07
 12/14 A kérdező kommentje:

Kérdés, mi számít neked hosszabb távnak.

Egy 88 és egy 40 km-es túrát teljesítettem ilyennel.

A különbség egyértelmű volt.

2018. jan. 19. 10:12
 13/14 anonim ***** válasza:
Az nem olyan sok..én anno sima rövidnadrágban rossz kemény kényelmetlen nyereggel mentem 175öt és kb 100km nél kezdett el kellemetlen lenni. Egy jo bringás nadrág még rossz nyereggel is megoldotta a problemat..viszont az elozo valaszolo javaslata nem hulyeseg
2018. jan. 19. 10:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Hervisz vagy decatlon női kerékpár nyereg vagy fhitness kerékpár nyereg néven találhadod szerintem
2018. jan. 23. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!