Hol tudnék orr nélküli nyerget venni? Valami tipp?
Eddig csak Ebayen és Alin láttam, de nincs kedvem hónapokat várni, meg amúgy sem adok ki látatlanban tízezret valami ismeretlen kínainak.
Viszont egy boltban sem láttam még, webáruházban dettó. Valami ötlet?
Ismerősöm révén volt alkalmam kipróbálni egyet fitness kerékpáron, s számomra összehasonlíthatatlanul jobb volt.
Mellesleg a kérdésem nem a nyereg véleményezésére vonatkozott.
Ezt a kialakitást időröl időre kitalálaják és rendre elbuknak nem véletlenül.
Az sem véleglen,hogy a nagy gyártók nem gyártanak ilyeneket.
Ugyhogy marad a kinai e-bay,meg alibaba.
Az ignorancia mögött kizárólag a begyepesedettség, és az esztétikum minden más szempont elé helyezése áll.
Igaz, a cikkben vázolt előnye nőként engem pont nem érint, de kipróbálás során nem éreztem hátrányát, hogy nem egy 8 centi széles betonkemény húszezres vackon ülök.
4. Vagyok.
olvastam a linkelt cikket.
A bikemeg ban is volt orrnélküli nyereg cikk.
Ott azt mondta a gyártó,hogy verseny/sport használat közben a kontrol csoportnak nem tetszett,bizonytalannak éreztėk a bringa irányitását.
Na kink van igaza?
Szerintem ha nem versenyzel vele,meg csapatsz a hegyen akkor jó lehet.A city bikeok alterneti nyereg lehetne.
Azt mondom,hogy ha fontos akkor még várj a sportkiállitásig az valamikor március elején szokott lenni,és ott nézelödj kérdezősködj.
Az általam linkelt cikk és az általad olvasott tartalma a legkevésbé sem zárják ki egymást.
Sőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!