Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hol tudnék orr nélküli nyerget...

Hol tudnék orr nélküli nyerget venni? Valami tipp?

Figyelt kérdés

Eddig csak Ebayen és Alin láttam, de nincs kedvem hónapokat várni, meg amúgy sem adok ki látatlanban tízezret valami ismeretlen kínainak.

Viszont egy boltban sem láttam még, webáruházban dettó. Valami ötlet?

2018. jan. 16. 13:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem véletlen hogy van orra a nyeregnek és hogy csak vacak kínai ebayesek vannak ebben a kategoriában. Nem is biztonságos és nem is fogsz vele olyan teljesitményt felmutatni
2018. jan. 16. 14:08
 2/14 A kérdező kommentje:

Ismerősöm révén volt alkalmam kipróbálni egyet fitness kerékpáron, s számomra összehasonlíthatatlanul jobb volt.

Mellesleg a kérdésem nem a nyereg véleményezésére vonatkozott.

2018. jan. 16. 14:15
 3/14 anonim ***** válasza:
Jól van, de ha megértettél volna, ebayen meg a hasonló oldalakon tudsz ilyet venni. Vagy ott ahol haverod..szóval ebayen
2018. jan. 16. 15:11
 4/14 anonim ***** válasza:

Ezt a kialakitást időröl időre kitalálaják és rendre elbuknak nem véletlenül.

Az sem véleglen,hogy a nagy gyártók nem gyártanak ilyeneket.

Ugyhogy marad a kinai e-bay,meg alibaba.

2018. jan. 16. 17:36
 5/14 A kérdező kommentje:

[link]

Az ignorancia mögött kizárólag a begyepesedettség, és az esztétikum minden más szempont elé helyezése áll.

Igaz, a cikkben vázolt előnye nőként engem pont nem érint, de kipróbálás során nem éreztem hátrányát, hogy nem egy 8 centi széles betonkemény húszezres vackon ülök.

2018. jan. 16. 18:01
 6/14 tothp ***** válasza:
Megfelelő nyeregválasztással és beállítással egy hagyományos nyereg is kényelmes. Mindenféle eü kockázat nélkül. A fentebb leírtak miatt nem fogsz kiskereskedelemben találkozni vele. Az emberek többsége nem keresi, ezért nem tartják. Komoly gyártók is csak kísérletezés szintjén foglalkoznak vele. Marad az ebay.
2018. jan. 17. 06:12
 7/14 anonim ***** válasza:

4. Vagyok.

olvastam a linkelt cikket.

A bikemeg ban is volt orrnélküli nyereg cikk.

Ott azt mondta a gyártó,hogy verseny/sport használat közben a kontrol csoportnak nem tetszett,bizonytalannak éreztėk a bringa irányitását.

Na kink van igaza?

Szerintem ha nem versenyzel vele,meg csapatsz a hegyen akkor jó lehet.A city bikeok alterneti nyereg lehetne.

Azt mondom,hogy ha fontos akkor még várj a sportkiállitásig az valamikor március elején szokott lenni,és ott nézelödj kérdezősködj.

2018. jan. 17. 11:14
 8/14 anonim ***** válasza:

[link]

erre gondoltam,sport kiállitás néven.de kb 10év nem voltam,akkor még az volt neve.

2018. jan. 17. 18:41
 9/14 A kérdező kommentje:

Az általam linkelt cikk és az általad olvasott tartalma a legkevésbé sem zárják ki egymást.

Sőt.

2018. jan. 17. 18:41
 10/14 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kényelmes. Az ember alapvetően járásra lett kitenyésztve, nem ülésre, tehát a legjobb az lenne ha le se ülnél. Ez viszont nem lesz kényelmes, ellenben egészséges.
2018. jan. 18. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!