Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hogyan állítsam be a teleszkóp...

Hogyan állítsam be a teleszkópokat?

Figyelt kérdés
Revelation RCT3 villa és Monarch RT3 tag van az új bringámban. Mekkora nyomás lesz optimális 47kg-hoz? 63kg-tól indul a skála, de annyi cuccot nem tudok vinni! Mennyi a minimum?
2018. jan. 2. 20:24
 1/4 anonim ***** válasza:
47 kg vagy táskástól? az kemény..én a 85 kilómmal a RockShox Monarch 3.1-et 17 bar körül használtam..19 bar a max amit bír a gyári adat szerint...megnézed a te telódat, rá van írva hogy max 275 PSI vagy valami hasonló érték..azt átváltod bar-ra (google-n) az lesz a maximális érték..annál kicsit kevesebbet nyomass bele aztán fokozatosan eressz belőle egy keveset amíg jó nem lesz..próbálgatni kell.meg gondolom van rajta visszaút csillapítás meg hasonlók..finomhangolod és jó lesz.
2018. jan. 2. 20:49
 2/4 A kérdező kommentje:

Akkor úgy mondom: az előírt skála szerinti minimum nyomáson van, mégse jó, kemény. Kb. 2cm-t mozog ki alattam terepen.

És igen, jelenleg 170cm és 49kg vagyok ruhástul a kis pakkommal. Ezért vettem a bringát. Amíg volt bicajom korábban, addig nettó 57kg voltam, most újra fel szeretném küzdeni mielőtt megint kórházban kötök ki.

Nőként nem szeretnék 80kg lenni, de hogy ennyire ne lehessen használni kis súllyal az már gáz! :D

2018. jan. 5. 06:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt hittem férfi vagy. De nem tudom mit tehetnél..minek neked össztelós bringa? Olyan durva terepen használod? Meg a biciklizéssel kalóriát égetsz amitől fogyni fogsz..nem hízni. Pedig valamennyit tényleg kéne hízni.
2018. jan. 5. 07:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Erre így nem nagyon van megoldás. Ugorj el a boltba és kérdezd meg szerelőt,hogy mi történne ha minimum nyomás alatt használod?

Nekem pl:összesett amikor kiprobáltam,hogy mi lenne ha?

Vagy vegyél egy rugos szettet,ami belőhető kis sulyhoz. Ezt pedig tarcsiba lesz otthon amig hízol egy sort.

Valóban nem kell 80nak lenni,de 65-70elmegy mert elég magas vagy.

És amúgy is 63 a minimum a telón.

2018. jan. 5. 08:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!