Van egy ilyen tescos km. órám aminek a papírja már nincs meg. Egy elemcsere után honnan tudhatom, hogy mire állítsam a kerékátmérőt?
2015. márc. 23. 18:00
1/10 anonim válasza:
Hát szerintem konkrétan ennek sehol nem fogod megtalálni a leírását, anélkül meg nem lehet biztosat mondani.
2/10 anonim válasza:
Mondjuk megméred az átmérőjét, az órán pedig valamelyik gombot (esetleg mindkettőt egyszerre) lenyomva tartod és belépsz a beállítások menübe.
3/10 A kérdező kommentje:
Látod, hogy én erre nem is gondoltam. Mennyire okos vagy...
Kár, hogy azt még osztani vagy szorozni kell valamivel.
2015. márc. 23. 19:54
4/10 anonim válasza:
Valamivel, valamivel, ha nem értesz hozzá ne okoskodj. :D Milliméterben kell megadni a méretet, aztán a sebességet majd kiszorozza magától a fordulattól függően.
5/10 anonim válasza:
Gondolom hasonló táblázat volt a kézikönyvben és arra emlékszel, a sok x megzavart.
6/10 A kérdező kommentje:
Igen, valami hasonló volt.
2015. márc. 23. 20:36
7/10 anonim válasza:
A táblázat csak arra jó, ha nincs kedved méregetni, egy nagyjábóli értéket megadnak kerületnek, a gumitól függően.
8/10 anonim válasza:
Bizony, minden órának a leírása tartalmazza a beállítását, szorzóját. Eldobhatod az órád ha nem tudsz úgy elemet cserélni, hogy memória megmaradjon.
9/10 Alex Fly válasza:
Leméred vagy kiszámolod... (gumi*2+felni)*pi
10/10 Wadmalac válasza:
A design alapján ez egy Atech gyártmányú óra, legalábbis design azonos az ATECH F16S órával. Az egy drótnélküli 16 funkciós óra, de az alapfunkciókban valószínűleg azonos a kezelése a kettőnek.
Az F16S manuálja:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!