Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tárcsafék vagy V fék?

Tárcsafék vagy V fék?

Figyelt kérdés

Biciklivásálás előtt állok és nem tudom, hogy melyiket válasszam.

Most nem az áuk érdekel, kb tudom, hogy mennyi, hanem, hogy melyiket ajánlanátok.

Hosszú időre venném a biciklit, néhányszor mennek terepen, de leginkább aazfalton. Bírnia kéne a hosszú leejtőket (pár 100 méter szintkülönbség lefelé, rövid idő alatt).

A válaszokat előre is köszönöm!

UI: Még az is érdekelne, hogy mennyivel kissebb a súrlódása egy versenyguminak, mint egy átlagosnak vagy egy átlagos terepnek. (Természetesen versenygumit/országútit nem használnék terepen) Érdekel, hogy mennyire tapad a kanyakprokban és milyen gyorsan lehet vele megállni. Mennyi ideig bírja egy olyan gumi (csak gurulva, nem csúszkálva)

Évi 1000-1500 km-t mennék vele.

2017. dec. 13. 23:44
1 2
 11/12 szlory ***** válasza:
Köves-sziklás, gyökeres terepre viszont nem lesz életbiztosítás a túragumi. Ehhez bizonyára montit veszel. Azon viszont az országútis gumik lesznek nevetségesek - de még a túragumikkal is erősen tacskóul fog kinézni. Én ebben a helyzetben, monti esetén beszerezném a legszélesebb slick túragumit (Continentalnak van erre a célra), és vennék valami jobb terepgumit második szettnek. Persze nagy eséllyel a terepgumi lesz olyan széles, hogy külön belsőt is igényelni fog, de ez nem 100%, ki kell nézni a konkrét adatokat.
2017. dec. 19. 10:06
 12/12 anonim ***** válasza:

Olyan gumit keresnék aminek viszonylag semmi slick futófelülete van magas oldalsó bütykökkel.

Nagyon régen létezett:maxxis high roller semi slick,az jó lenne.

Kérdezdmeg a boltban van e nekik,vagy mit ajánlanak helyette.

2017. dec. 19. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!