Lehetne e triálra használni a bringámat?
Figyelt kérdés
Nem rég vettem egy UMF dirt fun biciklit. a váz kisebb mint a Hardy-soké.
Kép: [link]
Most 24'es kerék van benne de lecserélném 26-osra.
Kérdés: Lehetne e triálozni vele?
2010. jún. 2. 14:51
1/8 anonim válasza:
nem tudom megnyitni a képet, de a dirtfun-nak eléggé durva a geometriája, amugy dirt meg dh ra használnám ha már dirtfun... eléggé nehéz. amugy minden bringával lehet triálozni valamennyire de ha komoly szinten akarod akkor rendes trial bringát ajánlok
2/8 A kérdező kommentje:
megnyitja a képet csak egy kicsit lassan. amúgy a bicó pehely könnyű egyáltalán nem nehéz.főleg hogy nincs benne első teleszkóp. annyira komolyan nem akarom csak ugrálgatni a városba meg néha elnézni pályára
2010. jún. 2. 16:11
4/8 anonim válasza:
előző vok:
de amúgy sztem add el ezt vmi bringás hirdető oldalon, mittomén állapottól függően, de ha az a nem rég egy pár hónapja volt (max félév) amikor vetted és nem estél vele, nem verted oda semminek akkor egy 115-125-ért tuti eladod. és akkor már vehetsz egy triál bringát amit 115-125ből megtudsz venni!(hirdető oldalak ahova felteheted: piacter.bikemag.hu, bolha.testbike.hu) egyébként ebben az árkategóriában (110-130) a legjobb triál bringa a Magellan Tucana Magura! sok jót olvastam róla! remélem segíthettem:)
5/8 anonim válasza:
Dirt váz,szóval nem triálra való,de szerintem ettől függetlenül nyugodtan próbálkozz az ugrálgatásokkal és ki alakul úgyis.
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ. Amúgy kb a hónapja vettem és nem estem még vele viszont van egy kis bibi....nem érne 100at se, ugyanis én 40ért vettem:D szal szerintem max 40ért eltudnám adni vagy nem tudom. Már kinéztem egy Wenson triál bringát 65ért ami elég jó csak akkor valahogy pénzt kell rá keríteni.Nem kell a keró?:D:D:D
2010. jún. 2. 21:56
7/8 anonim válasza:
hello. Én nekem egy maggelan tucanám van:) . Wenson vázas bicajt ne vegyél(vagy váz nélkül) mert azt hallottam hogy nem éppen a legjobbak.A magellan tucanak meg olcsók és 10ezerért már tudsz venni vázat.
8/8 anonim válasza:
előző vagyok. hajtani nem lesz nehéz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!