A háttámlás szobabicikli a lusták eszköze?
A lusták eszköze? Az nem jut eszedbe, hogy esetleg olyanok is próbálkoznak otthoni testmozgással, akik mozgáskorlátozottak, súlyosan vagy tartósan sérültek, betegek, idősek?
Akik fogyókúrázni akarnak egy székben ülve, na azok lusták.
Igazából szerintem inkább azoké akik túlkényelmesítik az életüket.
Ha háttámlásal tekersz akkor kózben tudsz filmezni,és közben kajálni...akkor ott vagy ahonnan indultál.
Max kövérebb nem leszel. De fogyni nem fogsz,és egészségesebb,fittebb sem leszel.
Ui:1nek is igaza van a beteg,öreg stb résszel.
Én a konditeremben mindig a támláson tekerek, mert sokkal kényelmesebb. Persze ha tehetem, akkor a rendes bringámon tekerek, de az sokkal kényelmetlenebb, pedig egy cross trekking.
Nem gondolom, hogy az elégetett kalóriák tekintetében jelentős különbség lenne a két kialakítás között. Én ha egyszer veszek, biztos háttámlásat veszek. A másik, hogy tudok közben filmet nézni, telefont nyomkodni, vagy bármit, hogy elüssem az időt, különben megölne rajta az unalom.
Köszönöm visszajelzéseiteket.
Egyébként nem sértésnek szántam a lustaságot, csak gondoltam, hogy kényelmes mivoltjából kifolyólag nem annyira hatékony.
Azoknak biztos jó, akik koruk, egészségi állapotuk, stb. miatt nem igazán tudnák használni a normális szerkezetet.
Akinek viszont nincsen ilyen problémája, annak nem látom be, miért lenne jó egy olyan eszközb amely jelentősen rontja az edzés hatékonyságát. Akkor már egyszerűbb, ha hagyja az egészet a francba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!